Kinek lennétek a tanítványa a star warsba?
Mi ez a sok sith?
Közülük Ahsoka, aztán Yoda
Én inkább Qui-Gon Jinn-t csodálom és Obi-Wan-t, de ők túl nagy falatok, nem lennék méltó hozzájuk.
"Furcsa Yoda nehéz beszéde érteni nagyon." Hiába ő a legszimpatikusabb bölcs az univerzumban, őt nem szeretném mesternek :)
Darth Sidious.
Aztán elárulnám, és átállnék a sötét oldalra. MUHAHA
sith tanítvány nem lennek mert az elég komoly és folyamatos életveszély.
úgyhogy először jedi tanítvány lennék az nyugis,aztán ha már elég jó vagyok,akkor a templomból ellopnék pár sith holocront,meglépnék a rendből és a holocronok segítségével gyarapítanám a tudásom.
de sith mester nem kellene,mert nem vágyom uralni a galaxist,meg bolygókat irányítani,nem érdekel ez nem vagyok ennyire mohó,plusz a punit is szeretem,nem élnék cölibátusban.
ha meg a mester ezeket megtudná,hogy csak a kényelmem érdekében akarok hatalmat,nem pedig fennkölt eszmékért,ott helyben kinyírna és keresne másik tanítványt.
Revan, mert ismerném mindkét oldalt.
A csak sith dolog annyira nem vonz engem sem, de ha Sith lennék akkor vagy Vitiate-t akarnám mesternek (a bölcsessége és a rohadt nagy ereje miatt), vagy Plagueist (én nem ölném meg, mint Sidious, lennének előnyei), esetleg Exar Kun, de ő csak akkor, ha YE 4000 környékén élnék.
Ha meg Jedi akkor Bastila, Mace, vagy Nomi Sunrider.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!