Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Koszonom a befogadast.Azt...

Koszonom a befogadast.Azt szeretnem kerdezni, hogy volt e mar valakinek dolga ezzel a filmletoxlto oldallal?

Figyelt kérdés

Keresek egy filmet,es csak itt talaltam meg.De gyanus, mert ugy latom fizetos, azaz regisztralni kell,es bankkartya adatokat is ker.

Természetesen nem adtam meg.

De erdeklodnek, hogy hogyan mukodik, aki mar probalta,vagy beleesett ebbe a csapdaba?

Koszonom,

2021. nov. 19. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát, ha minden áron ingyen filmet akarsz, akkor youtube, szoktak fent lenni teljes filmek is, ki tudja meddig és miféle filmek, szóval a választék nem túl széles. Vagy torrent, de oda meg be kell jutni, pl. ncore, ami csak meghívás alapú, minden más átverés.

De nem ördögtől való gondolat az sem, ha regisztrálsz HBOGO-ra vagy Netflix-re, nem akkora összeg, hogy mondjuk 1-2 hónapra fájna. Nem tetszik lemondod.

2021. nov. 20. 15:47
 12/14 anonim ***** válasza:
mi a film cime?
2021. nov. 20. 18:07
 13/14 A kérdező kommentje:

A barna öltönyös férfi

Vagy mas neve A csendes Genardy ur

nemet cime

Der Stille Herr Genardy 1996

2021. nov. 20. 18:44
 14/14 anonim ***** válasza:

'ingyen filmet akarsz, akkor youtube, szoktak fent lenni teljes filmek is, ki tudja meddig és miféle filmek, szóval a választék nem túl széles. Vagy torrent, de oda meg be kell jutni, pl. ncore, ami csak meghívás alapú, minden más átverés.'

hat nem tudom, de a yout-on kivul van meg egy csomo ingyenes magyar (nem torrent) nyelvu (regisztraco mentes) videomegoszto, es nem atveres... aki keres az talal.

2021. nov. 20. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!