Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Koszonom a befogadast.Azt...

Koszonom a befogadast.Azt szeretnem kerdezni, hogy volt e mar valakinek dolga ezzel a filmletoxlto oldallal?

Figyelt kérdés

Keresek egy filmet,es csak itt talaltam meg.De gyanus, mert ugy latom fizetos, azaz regisztralni kell,es bankkartya adatokat is ker.

Természetesen nem adtam meg.

De erdeklodnek, hogy hogyan mukodik, aki mar probalta,vagy beleesett ebbe a csapdaba?

Koszonom,

2021. nov. 19. 09:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Semmit nem írtál az oldalról, de a szöveg alapján van esély az átverésre. Sok ingyenes keresére irányuló Google találat ad olyan oldalakat, ahol meg kell adni az adatokat, miközben az oldal nem egy hivatalos és legális szolgáltató.
2021. nov. 19. 09:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Bocsi lemaradt a link,de potolom.

[link]

2021. nov. 19. 09:50
 3/14 anonim ***** válasza:

Az, hogy az ingyenes megtekintés folytatásához regisztrálni kell, a regisztrációhoz pedig bankkártya adatokat megadni, elég ellentmondásos dolog. Az sem egy szimpatikus dolog, hogy elhiteti veled a lejátszás elindulását, majd rögtön rávesz hogy add meg az adatokat.

Egy legális oldalon addig nem éred el a tartalmat amíg elő nem fizetsz, itt viszont nem erről van szó. Amellett, hogy semmilyen impresszum és hivatalos céges adat nincs kint, hogy ki üzemelteti ezt az oldalt és végül kinek is fizetnél. Az oldal jobb alsó sarkában pedig ki van írva hogy az oldal nem tárol semmilyen filmet, csak linkekre mutat rá, ez pedig tipikusan az illegális megosztók trükkje.

Egyértelműen kerülendő.

2021. nov. 19. 10:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Már az url címe alapján is tipikusan ilyen "kerüld el messzire" oldal.
2021. nov. 19. 10:29
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, gondoltam, hogy atveros,koszonom a valaszokat.
2021. nov. 19. 10:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Az URL csalóka, mivel be van ékelve egy Google translate link is, a valódi címe csak "easymovies.vip", de ettől függetlenül az ilyen új generációs domain neveket (pl.: .vip, .club,) kevésbé lehet komolyan venni (annyira sok köztük a csaló), amíg a legális forrás szinte csak a jól bejáratott .com-ot használja.
2021. nov. 19. 10:37
 7/14 anonim ***** válasza:
51%
Itt nincs "befogadás", az ember regisztrál, és kész. A Facebook-on sem kell megköszönni, ott sem szavazatokon múlik, ha csoport tagja leszel.
2021. nov. 19. 20:24
 8/14 A kérdező kommentje:

Ez nem a kérdésre volt válasz!

Amugy már vártam,ki jegyzi meg!

Van ahol illik megköszönni!Atmásoltam egy face csoportbol,de az elejet nem töröltem!Most már,hogy tudod,jobb?

2021. nov. 19. 20:39
 9/14 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem volt sértő, de így már egészen más a hangzása, bocsánat! :)
2021. nov. 19. 20:44
 10/14 A kérdező kommentje:
Oké,semmi baj!;)
2021. nov. 20. 04:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!