Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek leadják Magyarorsz...

Szerintetek leadják Magyarországon a Fűrész 7-t? Ha le is adják, kb mikor? Ha nem, melyik közeli országba?

Figyelt kérdés
Már nagyon várom :)
2010. szept. 4. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Még nem 100%, de úgy néz ki, hogy az amerikai premierrel együtt m.o.-n is bemutatják.Ez október 22.-e.
2010. szept. 4. 20:16
 2/7 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem inkább DVD-n és BD-n fog jönni, nem gondolom, hogy moziforgalmazásba menne...
2010. szept. 5. 20:56
 3/7 A kérdező kommentje:

Vajon ezt ki dönti el tulajdonképpen, hogy mozikba kerülhet e? Gondolom nem a mozi tulajdonosok, vagy szerintetek?

Ha lenne értelme, lehetne csinálni pl egy internetes szavazást a film bekerüléséért a magyar mozikba. Szerintem biztos nagy élmény lenne. Végül is nem is értem hogy ki lehet az aki ezt annyira ellenzi. Nem kötelező megnézni.

2010. szept. 11. 18:19
 4/7 anonim ***** válasza:

"Végül is nem is értem hogy ki lehet az aki ezt annyira ellenzi. Nem kötelező megnézni."

Nem ellenzés kérdése, hanem bevételé, így pontosan azt veszik figyelembe, hogy hányan fogják várhatóan megnézni. Ha úgy ítélik meg a forgalmazónál, hogy jobban jövedelmez majd nekik a DVD kiadás akkor csak úgy fogják kiadni és kész.

2010. szept. 11. 19:05
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem, tehát azt is a film forgalmazója, vagy kije dönti el, hogy pl Pesten vetíthetik, de Zalaegerszegen nem? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de hülye vagyok én ehhez :) De az eddigi részeket úgy hallottam azért nem kerültek mozikba, mert túl durvák voltak, akkor még is csak az volt a háttérben, hogy nem nézték volna meg elegen? Mondjuk mi más körül forogna minden, mint a pénz körül :)
2010. szept. 11. 19:19
 6/7 A kérdező kommentje:
28.-án lesz a premier, ki nem hagyom akár hol is lesz :P
2010. okt. 20. 23:22
 7/7 anonim válasza:

Ekkora orbitális fassságot még nem hallottam!

A film forgalmazójának nincs beleszólása, h mi magyarok min adjuk/vetítjük a filmet. Eladták nekünk a vetítés jogát. És az aki eldőnti az az ORTT(országos rádiózási, és televíziózási vagy ilyesmi társaság) dönti el. Nem egy fűrész részt tiltottak be, mert olyan durva volt, hogy a mozikban általában benengedett gyerekek(még a korhatárosra is) mentálisan sérülhetnek. Inkább kiadták DVDn mert akkor a szülőknek van 1 kis beleszólásuk h megnézheti e a gyerek vagy sem.

2010. nov. 7. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!