Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Netflixen van valami űrutazós,...

Netflixen van valami űrutazós,űrben játszodó sorozat?

Figyelt kérdés
Magyar nyelven èrdekelne

2021. nov. 9. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Film, de az Űrsepregetők
2021. nov. 9. 22:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Another Life
2021. nov. 10. 05:35
 3/7 anonim ***** válasza:
For All Mankind
2021. nov. 10. 16:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát ez a Másik èlet nevű remekmű kb 10perc után agyvèrzèst okozott. Eleve már az furcsa hogy lejön azaz ufók,ès akkor ott bárki èppen arra jár az azt csinál vele amit akar,nincs lezárva elkerítve,gyakorlatilag mintha egy meteor lepottyant volna ugy kezeli az egesz emberiseg. Aztán nem eleg hogy 20eves taknyosokat kuldenek erre a kuldetesre,az űrbe...20eveseket??? Edes istenem,es akkor ne is beszeljunk arrol a nyomorult fiu-lany mittudomen milyen anime japanrol.. áhhh undorito az egesz
2021. nov. 10. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:

Lost in space

De ez inkább gyerekeknek való és nekem kicsit gagyi volt...

Talán The 100?

Még van egy elég jó, de nem jut eszembe a neve. :( Írok ha beugrott.

2021. nov. 11. 22:50
 6/7 anonim ***** válasza:

The Expanse - A térség

Erre gondoltam. Én még nem láttam, csak beajánlották és elvileg sokak szerint jó.

2021. nov. 11. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:

The Expanse valóban jó, de az nem netflixes. Amazone Prime-n adják.

Az Another Life-t azért ajánlottam, mert elfogult vagyok Katee Sackhoff-al, ugyebár a Battlestar Galacticában játszotta Starbuck karakterét, és az egyik kedvenc szereplőm belőle. Amúgy ha már az Expanse-t javasolták, és nem feltétlenül ragaszkodsz Netflix-es sorozatokhoz akkor a BSG-t is tudom ajánlani. Ami az Another Life-t illeti, ha nem lett volna benne K.S én meg se néztem volna.

2021. nov. 12. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!