Milyen sorozatokat tudtok ajánlani amik megtalálhatók netflixen? (vagy ha nagyon jó, akkor nem baj ha nincs fennt ott)
Figyelt kérdés
Nemrég fejeztem be "A nagy pénzrablást" és eszméletlenül odaszegezett a monitor elé. Most a Narcos, Peaky Blinders és Breaking Bad között vacilálok.2021. nov. 8. 16:27
1/7 anonim válasza:
Bármelyik sorrendben elkezded nézni, nagyjából a havi adagod le is van tudva velük (3+3 évad Narcos, 5-5 évad a másik kettő). Nálam Breaking Bad, Narcos a sorrend, a harmadikat nem ismerem.
2/7 anonim válasza:
Sons of Anarchy , Dexter, Supernatural,The Boys nem netflixesek de jok
Netflix the witcher ,Shadow and Bone,Hanna
3/7 anonim válasza:
Resident Alien
Time Trax
X-akták
Millennium
Végtelen határok
Fekete tükör
104-es szoba
Alkonyzóna
A küszöb
4/7 anonim válasza:
Extracurricular
Squid Game
Vincenzo
Vagabond
My Name
D.P
5/7 anonim válasza:
az elite nekem nagyon nagy kedvenc a nagy pénzrablás mellett<33
6/7 anonim válasza:
Squid game. Ezt az egyet néztem eddig ami megtetszett.
Meg amit a párom is néz, az a feketelista.8-vagy 9 évados, ha elég idős vagy hozzá, less rá ha gondolod😉
7/7 anonim válasza:
Egyébként a Penthouse is nagyon jó, de az nincs fent Netflixen. 3 évados.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!