Star Wars rajongók! Ti milyen Star Wars témájú ajándéknak örülnétek?
A párom nagy rajongója a Star Wars-nak. Látta az összes filmet, sorozatot. Ajándékot szeretnék neki venni és elakadtam. Ruha, zokni sajnos ki van zárva. Battlefront játékra gondoltam, a baj hogy nem tudom, hogy megvan-e már neki.
Esetleg valami gyűjthető dolog?
De szerintem a legtöbb Star Wars rajongó talán valami ilyesminek örülne a legjobban:
Én hasonló cipőben járok. Az én barátom is Star Wars megszállott, és rengeteg holmija van már, viszont ő ilyen lego bolond én legtöbbször azt szoktam venni neki. Illetve ha szeret olvasni, akkor rengeteg SW témájú könyvet találsz szinte bármely könyves üzletbe.
Valamint vannak még az úgynevezett Funko pop figurák, ha esetleg gyűjti az olyan SW dolgokat, akkor az is megfelelő lenne számára
4-es vagyok
Azért ajánlottam a funko pop figurákat, mivel egy igazi rajongó nagyon tud neki örülni, s merem azt mondani, hogy az kortól független is. Ismerőseim 40, 32 éves létükre bolondulnak a funko pop figurákért, a jómagam is imádom őket 20 éves létemre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!