A Dűne film tulajdonképpen Star Wars?
Hát nem kötelező ezzel foglalkozni.
Én általában kerülöm azt, ami fájdalmas és nem kérdéseket írok ki róla. De mindenkinek más a preferenciája, vannak akik a fájdalomhoz vonzódnak, stb.
Azt tanácsolom, hogy fogadd el önmagad, azt, hogy te nem élvezed ezeket és akkor boldogabb és kiegyensúlyozottabb életed lesz.
Én a mostani Dűne feldolgozást nem fogom megnézni. Sokkal jobban tetszett a 2000-es években készített 6 részes változat (Dűne, Dűne gyermekei).
A Star Wars teljesen más kategória. Olvass utána.
A 6. részben (Jedi visszatér) mikor Jaba fogságából szabadítják ki Han-t az emberevő szörnyeteg elől. Igaz, ott csak Luke-nak van kardja, mert mindenki más lőfegyverre lő, de mondjuk Luke párszor használja a fénykardját.
Én még az előzetesét se láttam csak elkezdtem nézni de nagyon tetszett, kár hogy ez még csak ilyen bevezető rész, már nézném a 2-3 részét.
Star wars-t még nem láttam egy részt se valahogy kimaradt majd egyszer rászánom magam, szeretem amikor egy egész új világot építenek fel egy filmben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!