Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az ördögűűző elég lájtos...

Az ördögűűző elég lájtos volt. ti paráztatok rajta?

Figyelt kérdés

tegnap megnéztem az ördögűzőt 1973-ból.

annak idején ettől sok ember parázott és mai napig a legfélelmetesebb horrornak tartják.

rám ez nem hatott, mondjuk rengeteg horrort nézek, és már szokva vagyok.

2021. okt. 29. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Nem igazán, de nem azért nézem őket, hogy "parázzak" rajta. Az elrontja az élményt. Amin parázok, azt nem nézem meg. Pl. Ridley Scott merüléseit nem tudom végignézni, mert félek olyankor.
2021. okt. 29. 19:55
 2/8 anonim ***** válasza:
*James Cameronra gondoltam
2021. okt. 29. 19:55
 3/8 A kérdező kommentje:

1

ez nem válasz a kérdésemre.

nem a motivációra kérdeztem rá, h. miért nézed vagy sem, hanem a film hatására.

2021. okt. 29. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
A film hatását is leírtam a válaszban. Ha neked nem megy a szövegértelmezés, akkor az szomorú.
2021. okt. 29. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:

4

semmit nem írtál az ördögűzőről, szval ne gyere nekem a szövegértelmezéssel.

2021. okt. 30. 10:49
 6/8 A kérdező kommentje:

az, hogy "nem igazán", nem válasz, pontosabban ennél értelmesebb válaszokat vártam.

nem muszáj semmit írnod a kérdésem alá, mivel semmi érdemlegeset nem tudtál eddig sem mondani.

2021. okt. 30. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:

Hisztikézz akkor, ezzel biztos sok válaszadónak hozod meg a kedvét a válaszadáshoz.

Te sem írtál semmi értelmeset a leírásodban. Az, hogy rád mi hat ugyanúgy a kutyát nem érdekli és semmi köze a filmhez. Aztán odaírtad.

Ha pedig más is úgy felel, ahogyan te a leírásban, akkor kifordulsz önmagadból. Neked nem horrorfilmeket kellene nézned, hanem terápiára járni szakemberhez.

2021. okt. 30. 11:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem igazán paráztam rajta, lehet azért mert már régi film, és annyira nem hatott. De filmként nagyon tetszett a hangulata a sztori a színészek. Top 10 kedvenc horror filmemben benne van.
2021. okt. 31. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!