Mi a mese címe?
Figyelt kérdés
annyi van meg, hogy egy kislány keres egy (vagy több, már nagyon régen láttam) csillagot és talán valami holló vagy varjú is van vele. vannak még a mesében szerintem gonoszok is. meg valami olyasmi is rémlik hogy átmentek valami lyukon. ha valaki ennyiből felismerné nagyon megköszönném.2021. okt. 27. 09:14
2/9 anonim válasza:
Gonosz öreg boszorkányok vannak a filmbe? A lány meg egyenes szoke haju?
5/9 A kérdező kommentje:
nem, egyik sem:( animációs és arra nem emlékszem már hogy boszorkányok vannak-e benne:((
2021. okt. 27. 18:08
6/9 anonim válasza:
Nézd meg a csillagport is, illetve az alíz a csoda országot is, és talán..
7/9 anonim válasza:
A lánynak nem meghaltak a szulei, és a nagybátyához költözik? Majd kap egy szobát ahol csillagokat látt a falon,
8/9 A kérdező kommentje:
7. nemtudom, ez így nem rémlik, mire gondolsz?
2021. okt. 27. 18:57
9/9 anonim válasza:
Laura csillaga?
Nem láttam, de hátha, csillag abban is van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!