A kullancs tényleg ennyire jó/minőségi mese volt?
Most néztem két all time listát és top 10-ben van.
Ilyen alkotásokkal van együtt, mint a South Park, Simpson vagy a Batman.
Azért ácsi.
Ez a 3 tényleg tuti cucc, de emlékeim szerint a kullancs egy rakás hulladék volt.
Ezek szerint tévedek?
Az én emlékeim szerint meg egy remek szürreális, abszurd humorú paródiasorozat volt, ami ma is ugyanolyan aktuális, mint 25 éve, mert még mindig a képregényfilmeket és -sorozatok korát éljük. A Kullancs a szuperhősműfaj elcsépelt kliséit figurázta ki, de a szatírától eltekintve is egy frappáns vígjátéksorozat volt, és szerintem felnőtt fejjel sokkal jobban átérezhető a humora.
Ugyanúgy volt egy önálló világa, emlékezetes visszatérő szereplőgárdája és szállóigévé vált beszólásai, mint a másik három felsorolt sorozatnak. A South Park és Simpson csalás a modern kultúrát és a médiát parodizálja ki, a Batman egy magát komolyan vevő akciósorozat volt, a Kullancs meg lényegében olyan, mintha mindhármat összegyúrták volna, a képregényhősök és akciófilmek abszurd paródiája volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!