Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A kullancs tényleg ennyire...

A kullancs tényleg ennyire jó/minőségi mese volt?

Figyelt kérdés

Most néztem két all time listát és top 10-ben van.

Ilyen alkotásokkal van együtt, mint a South Park, Simpson vagy a Batman.

Azért ácsi.

Ez a 3 tényleg tuti cucc, de emlékeim szerint a kullancs egy rakás hulladék volt.

Ezek szerint tévedek?

2021. okt. 15. 02:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt olyan jó, messze nem.
2021. okt. 15. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Az én emlékeim szerint meg egy remek szürreális, abszurd humorú paródiasorozat volt, ami ma is ugyanolyan aktuális, mint 25 éve, mert még mindig a képregényfilmeket és -sorozatok korát éljük. A Kullancs a szuperhősműfaj elcsépelt kliséit figurázta ki, de a szatírától eltekintve is egy frappáns vígjátéksorozat volt, és szerintem felnőtt fejjel sokkal jobban átérezhető a humora.

Ugyanúgy volt egy önálló világa, emlékezetes visszatérő szereplőgárdája és szállóigévé vált beszólásai, mint a másik három felsorolt sorozatnak. A South Park és Simpson csalás a modern kultúrát és a médiát parodizálja ki, a Batman egy magát komolyan vevő akciósorozat volt, a Kullancs meg lényegében olyan, mintha mindhármat összegyúrták volna, a képregényhősök és akciófilmek abszurd paródiája volt.

2021. okt. 15. 11:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Értem mire gondolsz, elhiszem.
2021. okt. 15. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban nem tetszett viszont most ha belenézek pár epizódra tetszik. Pont az miatt amit a #2 es írt. Ha az ember már ismeri a szuperhősös clichéket akkor tetszeni fog.
2021. okt. 15. 22:48
 5/5 Metionin ***** válasza:
Én szerettem gyerekkoromban, pont azért, mert a szuperhősök nem voltak tökéletesek.
2021. okt. 16. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!