Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lesz új DC animációs Batman...

Gyulai Dávid Dániel kérdése:

Lesz új DC animációs Batman sorozat mostanában?

Figyelt kérdés
Esetleg egy univerzumban játszódó sorozatok, mint a Batman TAS Superman TAS JLU stb?

#DCAnimated
2021. okt. 26. 11:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Én csak animációban nézem. Az élőszereplősek abszolút nem jönnek be. Animációsban is eddig csak 3 univerzum van. Van ugye Batman TAS Superman TAS JL stb sorozatok. Ez egy unicerzum. Van ugye a New 52-es animációs filmuniverzum. Ez szerintem eddig a legjobb viszont sokkal több mindent ki lehetett volna hozni belőle. És ugye van az új ami nagyon Archer-es animációjú. Szerintem ez sem lesz rossz, de animációban eddig a New 52-es univerzum a legjobb. Viszont azt csak felirattal érdemes nézni mert a magyar hangok szerintem nem lettek eltalálva, illetve minden filmben más aki szinkronizál, pedig ez filmsorozat. Remélem ilyen animációval mint ezek, vagy még jobbal, lesz egy új animációs sorozat, amikhez tartoznak filmek is akár. És jó sok résszel, és Young Justice féle történetvezetéssel.
2021. okt. 26. 13:44
 12/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek lesz ilyen?
2021. okt. 26. 21:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Viszont sok mindent átvehetnének az Invincible animációs sorozatból. Szerintem lehetne olyan véres Pl.
2021. okt. 27. 05:34
 14/15 A kérdező kommentje:
Szerintetek lesz hozzá magyar szinkron?
2021. okt. 29. 07:23
 15/15 NTBS ***** válasza:
Én nem tudom, nem halottam.
2022. okt. 20. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!