Van olyan film vagy sorozat, ami régebben tetszett neked, de mostanában már képtelen lennél megnézni?
Figyelt kérdés
2021. máj. 3. 14:09
1/17 anonim válasza:
persze, annyira szerettem, hogy már túl sokszor láttam, vagy egyszer nézős kategória volt
2/17 A kérdező kommentje:
Melyik volt?
2021. máj. 3. 14:18
3/17 anonim válasza:
Kiskoromban nagyon szerettem a Star Warst, de már 25 évesen egyáltalán nem érdekel, nem tudom miért.
4/17 A kérdező kommentje:
Én tudom miért!
2021. máj. 3. 14:24
5/17 anonim válasza:
Majdnem az összes, amit gyerekként szerettem. McGyver, Szuper csapat, Knight Rider, Buffy, Rémvadászok, Hegylakó. Filmekből is van jó néhány, Én a robot, a legtöbb Eddie Murphy és Martil Lawrence film, a legtöbb családi vígjáték, főleg az állatosak.
6/17 anonim válasza:
The Robot Enthiran! azt hiszem ez volt, de nem vagyok benne 100% biztos csak annyira emlékszem egy barna csávó volt aki robot volt.
Gyerek voltam többször is meg néztem mert szeretem (nem tudom miért, még magyar sem volt) most 17 leszek
7/17 anonim válasza:
A régi, délutáni szappanoperák: Betty, a csúnya lány, Édes dundi Valentina, Csacska angyal.
Kisiskolásként még szerettem őket és rendszeresen néztem, de ma már szerintem agyrákot kapnék tőlük :D De azért kedves emlékként mind megmaradt :)
8/17 anonim válasza:
Pont úgy, mint #7. A Csacska angyal zenéjére még koreográfiát is csináltunk a barátnőimmel (12 évesen) és farsangon előadtuk a suliban :D Mondjuk nem is volt, csak három tévécsatornánk, szóval nagy választék nem volt, vagy a telenovellákat néztük, vagy az unalmas m1-et vagy mi volt akkor a neve.
9/17 A kérdező kommentje:
Magyar Televízió 1-es csatorna.
2021. máj. 4. 09:00
10/17 anonim válasza:
Nekem nincs ilyenem, bármilyen filmről legyen szó, ha mar tizedjere nezem vegig, akkor is tudok rajta izgulni meg jókat nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!