Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tetszett az Elk*rtuk film?

Tetszett az Elk*rtuk film?

Figyelt kérdés

#Gyurcsány te csöves!
2021. okt. 24. 19:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

#3:

Én is így vagyok vele, jobbra számítottam. Számomra az egész unalmas volt, hol jobban, hol kevésbé.

2021. okt. 24. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Inkább politikai film
2021. okt. 25. 13:22
 13/17 cingi75 válasza:
33%
Undor.....a stílus maga az ember(már nem a Gyurcsányra értem)!
2021. okt. 31. 04:20
 14/17 Szacsibácsi válasza:
85%
10/11 véleményt kéreztek, nem prejudikált ítéletet.....
2021. okt. 31. 06:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszett, bár én kicsit más szemmel nézte, mert int voltam a székház gyújtogatásnál, de nem a Torockaiék bandájában, és nem is a Fradi-szurkolókéban. Maradjunk annyiban, hogy a valóság sokkal durvább volt, mint a filmben. Főleg ha az előzményeit és a következményeit nézzünk...
2021. okt. 31. 09:08
 16/17 anonim ***** válasza:
47%

Az nem érdekes, hogy a legfrissebb multi alkotások fent vannak a letöltő oldalakon, ám ez a film nincs? Nem az lenne a fidesz érdeke, hogy minél szélesebb körben megnézzék?

Mellesleg, Karácsony pl. mit keres a filmben? (én még nem láttam, így nem tudom, milyen szinten van benne) Ő akkoriban még sehol nem volt a politikában. 🤔

Mellesleg, nekem minden politikus egy kutya! 💩

2021. okt. 31. 14:05
 17/17 anonim ***** válasza:
74%

16-os hozzászóló:

Ez nem egy Fidesz-film, hanem ugyanolyan film mint a többi, történelmi eseményt feldolgozó film, pl. a Magyar passió, ami a kommunisták által ellehetetlenített, bebörtönzött ill. kivégzett keresztény papokról szól. Éppen ezért, elsősorban a forgatásra elköltött pénzt vissza kell hoznia, idáig 120 millió Ft-nál tart a jegyeladásokból szerzett bevétel. A Fidesznek a filmhez semmiköze, így nem is érdeke, hogy ajánlgassa, hogy megnézzék az emberek.

Karácsony Gergely már 2004-ben, az első Gyurcsány-kormány ideje alatt közel került a tűzhöz, Gál J. Zoltánnal együtt, és több korrupciós ügyben is felmerült a neve. Egy ideig tanácsadója volt Gyurcsány Ferencnek. Szóval 2006-ban ő már bőven benn volt a magyar politika sűrűjében.

2021. okt. 31. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!