Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki nézi/nézte a squad...

Valaki nézi/nézte a squad game nevű sorozatot?

Figyelt kérdés

2021. okt. 20. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Már megnéztem
Most nézem
Nem nézem
Lehet hogy megnézem majd
37 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Még aznap elkezdtem, amikor kijött, k-drama fanként kíváncsi voltam rá. Akkor még nem is sejtettem, mekkora hájp lesz körülötte néhány nap múlva. :D
2021. okt. 20. 23:19
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Mindenki
2021. okt. 21. 05:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Megnéztem, tetszett is de abszolút felejthető sorozat nem értem hogy lett ekkora őrület belőle de szerintem három hét múlva már senki sem fogja megemlíteni sem.
2021. okt. 21. 10:15
 4/10 anonim válasza:
100%
Én is láttam.Először nem akartam megnézni,de annyian írták hogy milyen jó sorozat és annyi mémet láttam róla,muszáj voltam elkezdeni. Egy délután alatt néztem végig az egészet. :)
2021. okt. 21. 13:56
 5/10 4NONYMOU5 ***** válasza:
Én meg mondom az igazat hogy jó volt, nem akarok spoiler-ezni de nekem a Dalgona candy-k tetszettek. Amúgy az egész csak 9.E(sorozat)az a baj hogy rövid ha valaki akarja nézni akkor az írja meg nekem privátban érdeklődnék (a ingyen film oldal) iránt.
2021. okt. 23. 18:43
 6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyon csúnya hogy mit műveltek az emberekkel, és kényszerítettek a győzrlem érdekében. De az is érdekes, hogy mivel új dolog mondhatni ez a fajta film, kíváncsi az ember, mi fog történni
2021. okt. 24. 11:13
 7/10 4NONYMOU5 ***** válasza:
A te szempontodból csúnya de frontember(főnök) úgy gondolta/mondta hogy a pénztelen embereknek EZ AZ UTOLSÓ ESÉLYÜK hogy helyre hozzanak mindent szó szerint. Én nem szálnék bele ebbe a játékba még akkor sem ha nem tudnám kifizetnetni a hiteleimet. Egy ember 1,5M(millióval) tartozik a bank-nak. Többet nem mondok mert akkor ezt már spoiler-nek vennék az ilyet.
2021. okt. 24. 11:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Anonymus, kicsit nehezen érthető amiket és ahogyan írod. Egyébként ez nem utolsó esély, mivel egy ember nyerheti meg, a többi meghal, ez inkább kivégzés, de az utolsó szerencsés élhet tovább sok pénzzel. Ráadásul szerv kereskedelem megy a háttérbe a sok hulla által. Még az is jobb, ha menekül az eladósodott ember, ha nincs esélye kifizetni a tartozást. Pl elmegy külföldre családostul
2021. okt. 24. 14:18
 9/10 4NONYMOU5 ***** válasza:
Az öregember aki a végén meghal tumor által, az szervezte az egész játékot csak annyit mondott hogy még egyszer át akarja élni a gyerek korát mi előtt meghal ezért nem szken-elte a robot. A szerv kereskedés nem tudom hogy ide. Már mint nem úgy értve hogy te hoztad fel, hanem ki kezdte el a szerv kereskedést. Nekem amúgy a kedvenc főszereplőm a 456-os.
2021. okt. 24. 14:38
 10/10 anonim ***** válasza:
a 6 epizód nagyon szívbemarkoló, számomra megvolt a katarzis, ugyanakkor utána már szenvtelenül néztem végig a többi részt.
2021. nov. 29. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!