Mi ez a nagy hype a Squad Game körül?
Még én se láttam, de már nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen.
Tényleg nem túl értelmes, hogy semmit nem tudsz valamiről és az szerinted szörnyű.
Ízlések és pofonok. Van aki a romkomért rajong van aki a fantasyért...stb...
Nekem nagyon tetszett a sorozat, két nap alatt végignéztem, izgalmas eseményekkel volt tele, a sztori alapvetően lerágott csont, de így is szórakoztató. Nyilván aki nem szereti a témát az nem nézi meg, de egy normális ember sem alkot véleményt egy végig nem látott film/sorozat kapcsán. És persze semmi sem kötelező, ettől független a maga kategóriájában egy remek darab lett.
Kedves kérdező! Te most meg akarod érteni azt, hogy mi tetszik ennyire az embereknek ezen a műsoron, holott (ezek szerint) ez nem a te zsánered, stílusod? Csak szólok, hogy nehéz lesz, de próbáljuk csak meg elmondani a véleményünket... Aki szereti a thrillereket, annak ez a sorozat egy csoda. Van benne feszültség, izgalom, nehézség, jelentés, mélység, illetve mindeközben még a készítő attól sem riadt vissza, hogy főszereplőket, sokak által szeretett karaktereket tüntessen el a képernyőről. A jelenünkben játszódik és a sorozat önmagában egy illegális játék köré font társadalomkritika, mivel a főbb játékosok embertípusokat képviselnek. És persze még mindig nem nevezhető lejárt lemeznek azt látni, hogy mennyire könnyen kontrollálja az embereket a pénz.
Viszont, abból kiindulva, hogy neked ránézni is szörnyű, így felteszem, ez a műfaj nem a te pályád és téged nem köt le. Ezzel semmi baj nincs, ha ezt te is elfogadod. Szerintem megérdemli a hype-ot, de ez pont olyan szubjektív dolog, mint az említett Nagy pénzrablás. Van, akinek tetszik, van, akinek nem. A népszerűség pedig attól függ, melyik táborban vannak többen, és mekkora arányban.
Az a nagy hype, hogy fitalokat megcélzó platformon reklámozták, tiktoo, facebook stb. Miden fiatalt elértek vele nekik szól inkább.
Semmi szörnyū nincs benne még csak nem is horror film. Nem közeliti meg a fūrész vérességét. Egy katyvasz film. Sok film keveréke ami miatt perelték is a filmet. Látványos film lett helyenként izgalmas, de tele van elcsépelt közhelyekkel, szájbarágós monológokkal, kiszámítható cselekményekkel. Lehetett volna egy mélyenszántó társadalom kritikát megfogalmazni a filmmel de azt ázsiaiak nemtudnak.
Egyszer nézhetõ film.
De mint irtam egy fūrész résznek is mélyenszántóbb az erkölcsi morálja és mondanivalója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!