2/7 anonim válasza:
Nem szószátyár típus, de csakugyan beszél. :)
3/7 anonim válasza:
Azt nyilatkozta Rowan Atkinson, hogy direkt tervezte nagyrészt "beszédmentesre" ezt a karaktert, hogy a testbeszéd jobban tudjon érvényesülni.
4/7 anonim válasza:
De néha azért kommunikál. minimálisan.
5/7 anonim válasza:
Bean - Az igazi katasztrófafilm
Ebben beszél talán a legtöbbet, főleg amikor a múzeumban szónokolnia kell a festmény felavatásán, de azt se nyújtja olyan hosszúra! Más filmekben viszont tényleg alig szólal meg, esetenként 2-3 szót mindössze!
6/7 anonim válasza:
Lehet azért is, hogy a világ minden táján megértsék az emberek. De ez csak az én elméletem.
7/7 anonim válasza:
6: Na igen. Amikor ő vagy bárki más megszólal egyes epizódokban, az sem olyan lényeges, szimplán felirat nélkül is nézhető.
Johnny English amúgy szerintem tekinthető úgy, mint Mr. Bean szószátyár verziója. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!