Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Egy fair csatában ki nyerne?

Egy fair csatában ki nyerne?

Figyelt kérdés

2021. júl. 3. 07:43
A kérdező szavazást indított:
Eddard Stark
Jamie Lannister
25 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Azért egyáltalán nem biztos, hogy Jaime nyert volna. ( Aki nem Jamie )

Ha azt vesszük, hogy azért ölte meg a katonát is, aki lábon szúrtad Nedet, mert méltó elelnfélnek tartotta, és meg akart vele küzdeni, akkor ténylegesen azt elhet mondani, hogy egyikre sem lehet azt mondani hogy biztosan jobb.

2021. júl. 3. 08:12
 2/8 A kérdező kommentje:
*Jaime, elírtam.
2021. júl. 3. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaime fiatalabb, gyorsabb, és ha jól tudom a birodalom egyik legjobb kardforgatójának hírében áll. (talán a valaha volt top 5-ben benne van)

Ned, bár rutinos, ellene szól a kor és hogy talán kissé elpuhult. Én a Királyölőre tennék.

2021. júl. 3. 14:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaime szerintem is jobb kardforgató, hiszen ezt közölték, viszont Ned erősebb.

Talán én is inkább Jaimet mondanám, hogy ő jönne ki győztesen. De necces lenne.

2021. júl. 3. 15:52
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jaime kb. két évvel fiatalabb csak, Ned 35, Jaime pedig 33 éves kb.
2021. júl. 4. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ned sosem volt kiemelkedő kardforgató, ráadásul ahogy írtak is itt előttem idősebb Jaimenél, és rutintalanabb. Jaimenek a szórakozása a vívás, sokat gyakorol, mert élvezi. Nednek kb a Greyjoy lázadáskor volt utoljára kard a kezében (Jeget leszámítva, de a kivégzés az nem párbaj), neki a harc az kötelesség.
2021. júl. 4. 18:07
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
szerintem ebben az esteben Jami nyerne mert ő egy jó kard forgató
2021. júl. 15. 12:05
 8/8 Tetv válasza:
21%
Ned méltó ellenfélnek bizonyult Sír Arthur Dayne ellen is, bár nem volt jobb nála, de a hajnal kardjához Jamie sem ért fel, szóval ez nem mond sokat, az viszont igen hogy Ned higgadt és megfontolt vívó.
2021. júl. 22. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!