Egy fair csatában ki nyerne?
Figyelt kérdés
2021. júl. 3. 07:43
A kérdező szavazást indított:
Eddard Stark
Jamie Lannister
25 szavazat
1/8 anonim válasza:
Azért egyáltalán nem biztos, hogy Jaime nyert volna. ( Aki nem Jamie )
Ha azt vesszük, hogy azért ölte meg a katonát is, aki lábon szúrtad Nedet, mert méltó elelnfélnek tartotta, és meg akart vele küzdeni, akkor ténylegesen azt elhet mondani, hogy egyikre sem lehet azt mondani hogy biztosan jobb.
2/8 A kérdező kommentje:
*Jaime, elírtam.
2021. júl. 3. 10:18
3/8 anonim válasza:
Jaime fiatalabb, gyorsabb, és ha jól tudom a birodalom egyik legjobb kardforgatójának hírében áll. (talán a valaha volt top 5-ben benne van)
Ned, bár rutinos, ellene szól a kor és hogy talán kissé elpuhult. Én a Királyölőre tennék.
4/8 anonim válasza:
Jaime szerintem is jobb kardforgató, hiszen ezt közölték, viszont Ned erősebb.
Talán én is inkább Jaimet mondanám, hogy ő jönne ki győztesen. De necces lenne.
5/8 anonim válasza:
Jaime kb. két évvel fiatalabb csak, Ned 35, Jaime pedig 33 éves kb.
6/8 anonim válasza:
Ned sosem volt kiemelkedő kardforgató, ráadásul ahogy írtak is itt előttem idősebb Jaimenél, és rutintalanabb. Jaimenek a szórakozása a vívás, sokat gyakorol, mert élvezi. Nednek kb a Greyjoy lázadáskor volt utoljára kard a kezében (Jeget leszámítva, de a kivégzés az nem párbaj), neki a harc az kötelesség.
7/8 anonim válasza:
szerintem ebben az esteben Jami nyerne mert ő egy jó kard forgató
8/8 Tetv válasza:
Ned méltó ellenfélnek bizonyult Sír Arthur Dayne ellen is, bár nem volt jobb nála, de a hajnal kardjához Jamie sem ért fel, szóval ez nem mond sokat, az viszont igen hogy Ned higgadt és megfontolt vívó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!