A Squid Game megérdemli, hogy ennyire nézett legyen?
A Money Heist se érdemelne hype-ot az első 2 évad után. Kismillió égbekiáltó hiba van benne.
SPOILER
Például, hogy állandóan lövöldöznek és soha senkit nem találnak el. Annyi baromságot találtak ki, hogy már nem lehet követni. Kb csak a terhes nő miatt néztem tovább, ő egy nagyon jó színésznő. De a forgatókönyv ezer sebből vérzik.
És akkor most Squid Game SPOILEResen
Szerintem egyszer nézhetős, de nem többször. Alapjáraton jó sorozatról van szó, csak a szokásos sablon dolgok itt is érvényesülnek. Semmit nem tudtam róla, mikor belekezdtem, mégis pár rész után rájöttem mindenre: hogy az öregember benne van az egészben, hogy a rendőr tesója ott van a szigeten (írtam is egy haveromnak hogy szerintem ő lesz a frontman :D), azt is hogy a főszereplő fog nyerni. Persze beiktattak néhány "drámai" csavart, az üveggolyókkal ugyebár, ami megható kellett volna legyen, de nem jött össze, szerintem gagyi volt. Túl kiszámítható, egyszer nézhetős kategória...
Nyilván egy átlag sorozatnak megvan az a rákfenéje, hogy előre tudod a csavarokat. Ki a rendőr tesója, a főszereplő nyer (milyen meglepő).
Voltak szerintem benne kiemelkedő részek és az első 6-8 részben egészen átérezhető döntéseket hoztak az emberek. A végén totál félre mentek a dolgok és az öreg irányít mindent szál egyszerűen csak nem kellett volna.
Igazából valahogy ezt a VIP szálat meg utolsó nagy csavarokat kellett volna kihagyni.
szerintem megérdemli, amolyan kicsit fűrész beütése van csak más elvekkel és más storyval.
az első rész nekem nagyon unalmas volt és csak az utolsó percek keltették fel a figyelmem igazán de a folytatásokat imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!