Ki(k) a kedvenc Squid game szereplőtök/szereplőitek?
9-es. Ő nem öreg, a 101-es agresszív hülye játékos (elnézést a kifejezésekért, nem jött be a karaktere, de nagyon jól eljátszotta) megkérdezte hogy hány éves és 19, szóval öregnek nem öreg, csak annak látszik.
Egyébként egész sok karakter megtetszett :) (csak számokat tudok)
Elsősorban 456, Gihun, 067, 240, 199, 001, 212, és így kb. Ennyi😀
456, mert valamilyen szinten magamat látom benne.
001, mert alapból is érdekes, hogy ilyen idősen versenyzett (a legvégén már nem mondanám kedvencnek, max sajnáltam)
Rendőr vagy nyomozó fiú. Nagyon drukkoltam neki, de persze meghalt…
Meg az a másik cuki lány, aki szándékosan feláldozta az életét a 6 részben.
A többi karakterrel nem tudtam azonosulni.
"Határozottan arab srác,akinek most nem tudom a nevét.Szegénynek annyi "hibája" volt,hogy folyton rosszkor volt rossz helyen.Méltatlan élete és halála volt."
Az nem arab volt, hanem pakisztáni. De amúgy én indiainak hittem, amíg meg nem mondta a származását a vége fele :D Mondjuk sok különbség külsőre nincs egy arab és pakisztáni/indiai között az tény...
Az én kedvencem az Észak-Koreából átszökött csaj aki az utolsó játék előtt lett nyírva :(
Nem tudom a nevüket xd
Sae-beyok, Ali és a bácsi.
Az elején a szemüveges is volt de aztán úgy kiszúrt Alival..
Ja és a rendőrsrác
Látom nemcsak neke gyűlik meg a bajom a koreai nevekkel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!