A Family Guy a Simpson családhoz képest lazább, a South Parknál ellenben visszafogottabb humorú?
Figyelt kérdés
Csak mert nekem így ajánlották be a FG-t, de még nem láttam elég részt az összképhez :/2021. okt. 2. 20:12
A kérdező szavazást indított:
Így van
Nem
16 szavazat
1/7 anonim válasza:
Én a Family guy és a South Park közé betenném még a Rick és Morty-t is.
Különben a Family Guy és a Simpson család nagyon sok dologban hasonlít.
Családszerkezet, hasonló problémák, hasonló karakterek.
A Family guy talán némileg nyersebb, kevésbé "családbarát" végül is felnőtteknek készült.
3/7 anonim válasza:
"A Family guy talán némileg nyersebb, kevésbé "családbarát" végül is felnőtteknek készült." - Miért, a South Park vagy a Simpsons kiknek készült szerinted?
4/7 anonim válasza:
A family Guy elvontabb és szürreálisabb mint a Simpsons, és nem annyira reflektál a való életben történt dolgokra mint a South Park.
5/7 anonim válasza:
A family guy társadalomparódia, a south park társadalomkritika. A simpson család a futásideje miatt egyrészt korrajz (ebből a szempontból a south park is, mivel aktuálpolitikával foglalkozik), másrészt a popkultúrára reflektál humorosan.
6/7 anonim válasza:
Ha végignézted a FG-t, utána ajánlom ezeket is(vagy akár mellette):
Brickleberry,Firka Villa,Paradise rendőrei,The Cleveland Show,Amerikai fater. :D
7/7 anonim válasza:
6-os
Na meg a The Boondocks! Az nagyon komoly! ( Magyarul: Kertvárosi gettó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!