Witcher sorozat eddig mennyire követi hűen a regénysorozat cselekményét? Vannak benne drasztikus eltérések?
"Ja és kiírtak egy nagyon fontos karaktert fél rész alatt..."
Gondolom Eskelre gondolsz aki rohadtul nem fontos karakter...
11 azért eskel hát? De miert is nyírták ki? Valami cloud henger lesz és ciri visszahozza ha már tér-idő? (Tud egyáltalán az időben vagy csak a térben?)
Ja igen annyi hogy tény nem lehet 100%-ban adaptálni egy könyvet max olyan 80-90%-ban
Ha megpróbálják akkor kb olyan lesz mint a flash és ijjász utolso évadaik amikben jönnek mennek a szereplok az események gonoszok azaz végtelenített lesz és elvesz a felesleges dolgokban
Habár azért na egy jól megírt könyvet nem lehet elrontani ilyennel de tény nem lehet 100%-ban adaptálni
Persze a witcher már az elsőben elrontotta a feketékkel!
Az hogy 1-2 esemény előrébb vagy kesobb van az addig nem probléma ha okosan csinálják meg és logikusan is!
Megint csak Trónok harca ahol volt hogy egyesítettek karaktereket vagyis a storyjukat és szerintem ez jót is tett neki
A fő karakterek amúgy zseniálisak! Na jó nem mind de dandelion/kokorcsiny nagyon jó cavil az más kategoria 😅profi színész de neki is jól illik a szerep
Yen sem rossz benne ahogy ciri sem… a fejletlen teste jól jött 🤣 csak kesobb mi lesz amikor a story elér egy idős cirihez? 😅🧐
Nem rossz minden esetre érdemes elolvasni az első két könyvet a 3. Évad után pedig a 3. Könyvet és így tovább mert a könyv sokkal jobb lesz és nem fog érni csalódás…
Az utolso kívánság azaz annál a szörny és szépségnél nem volt ott ciri és elvileg geralt nem is ismerte azt a vaddisznóvá vált embert!
De pl így sem jött ki rosszul ciri léte jobbá tette mert kihqngsulyozta hogy mennyire is veszélyes a witcherek szakmája illetve mennyire is gyenge és tehetetlen valójában! Szóval ez írói szempontból jó lett
Eskelt nem ertem miért kellett kinyirni de valszeg visszhozzák
14 igen ennyi erővel kokorcsiny is benne van megsem fontos karakter!
A könyvekben is sokszor segít geraltnak… a büfés néni nem kap storyt de gyökér -.-“
#10 vagyok, hát azért Eskel fontosabb karakter mint egy random büfés néni.
És továbbra is tartom, hogy egyáltalán nem hű a könyvekhez, itt ott belekap, kiragad pár gondolatot, de nem adja át tökéletesen.
Ami nem feltétlenül lenne baj, de itt (és nálam ) nem működik
Utáltam, hogy Eskel meghalt, mert egy cuki pasit találtak a szerepre.
De Lambert azért kárpótol. Egy isten. 10/10
Még több szexi witchert a sorozatba!!!
Engem annyira most a könyvhűség hiánya nem zavar, de lehet csak a szexi pasik miatt. Nem olyan egyforma arcúak, mindegyik másért jó, sokfélék és mindegyik nagyon szexi. Imádom ezt a sorozatot.
Az a nő, aki csinálja a sorozatot, nagyon érti a dolgát és a pasik terén nagyon jó az ízlése.
Igen, fontosabb. A kommentem arra a "logikára" utalt, hogy Eskel fontos, mert "Amúgy 2. Könyv után mindegyikben benne van! Szoval nem elhanyagolható"
Magyarul, lefordítva: attól még, hogy valaki benne van minden könyvben (vagy a többségben), nem lesz fontos.
Eskel még mindig nem egy fontos vagy érdekes karakter a könyvekben, semmi olyat nem csinált ami említésre méltó lenne, éppen, hogy létezett.
A Witcher 3 az egyetlen ahol Eskel ér valamit. Viszont ott is csak egy szerethető mellékkarakter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!