Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Witcher sorozat eddig mennyire...

Witcher sorozat eddig mennyire követi hűen a regénysorozat cselekményét? Vannak benne drasztikus eltérések?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 18:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Ja és kiírtak egy nagyon fontos karaktert fél rész alatt..."

Gondolom Eskelre gondolsz aki rohadtul nem fontos karakter...

2021. dec. 28. 00:48
 12/19 anonim ***** válasza:
64%

11 azért eskel hát? De miert is nyírták ki? Valami cloud henger lesz és ciri visszahozza ha már tér-idő? (Tud egyáltalán az időben vagy csak a térben?)

Ja igen annyi hogy tény nem lehet 100%-ban adaptálni egy könyvet max olyan 80-90%-ban

Ha megpróbálják akkor kb olyan lesz mint a flash és ijjász utolso évadaik amikben jönnek mennek a szereplok az események gonoszok azaz végtelenített lesz és elvesz a felesleges dolgokban

Habár azért na egy jól megírt könyvet nem lehet elrontani ilyennel de tény nem lehet 100%-ban adaptálni

Persze a witcher már az elsőben elrontotta a feketékkel!

Az hogy 1-2 esemény előrébb vagy kesobb van az addig nem probléma ha okosan csinálják meg és logikusan is!

Megint csak Trónok harca ahol volt hogy egyesítettek karaktereket vagyis a storyjukat és szerintem ez jót is tett neki

A fő karakterek amúgy zseniálisak! Na jó nem mind de dandelion/kokorcsiny nagyon jó cavil az más kategoria 😅profi színész de neki is jól illik a szerep

Yen sem rossz benne ahogy ciri sem… a fejletlen teste jól jött 🤣 csak kesobb mi lesz amikor a story elér egy idős cirihez? 😅🧐

Nem rossz minden esetre érdemes elolvasni az első két könyvet a 3. Évad után pedig a 3. Könyvet és így tovább mert a könyv sokkal jobb lesz és nem fog érni csalódás…

Az utolso kívánság azaz annál a szörny és szépségnél nem volt ott ciri és elvileg geralt nem is ismerte azt a vaddisznóvá vált embert!

De pl így sem jött ki rosszul ciri léte jobbá tette mert kihqngsulyozta hogy mennyire is veszélyes a witcherek szakmája illetve mennyire is gyenge és tehetetlen valójában! Szóval ez írói szempontból jó lett

Eskelt nem ertem miért kellett kinyirni de valszeg visszhozzák

2021. dec. 28. 04:39
 13/19 anonim ***** válasza:
65%
Amúgy 2. Könyv után mindegyikben benne van! Szoval nem elhanyagolható
2021. dec. 28. 04:41
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
A Harry Potterben is benne van a büfés néni a legtöbb könyvben,de ez nem teszi fontos karakterré.
2021. dec. 28. 09:26
 15/19 anonim ***** válasza:
49%

14 igen ennyi erővel kokorcsiny is benne van megsem fontos karakter!

A könyvekben is sokszor segít geraltnak… a büfés néni nem kap storyt de gyökér -.-“

2021. dec. 28. 16:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Jól van, bemutattad a szintedet, innentől engem nem érdekel mit böfögsz ide :)
2021. dec. 28. 21:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 vagyok, hát azért Eskel fontosabb karakter mint egy random büfés néni.

És továbbra is tartom, hogy egyáltalán nem hű a könyvekhez, itt ott belekap, kiragad pár gondolatot, de nem adja át tökéletesen.

Ami nem feltétlenül lenne baj, de itt (és nálam ) nem működik

2021. dec. 28. 22:46
 18/19 anonim ***** válasza:

Utáltam, hogy Eskel meghalt, mert egy cuki pasit találtak a szerepre.

De Lambert azért kárpótol. Egy isten. 10/10

Még több szexi witchert a sorozatba!!!

Engem annyira most a könyvhűség hiánya nem zavar, de lehet csak a szexi pasik miatt. Nem olyan egyforma arcúak, mindegyik másért jó, sokfélék és mindegyik nagyon szexi. Imádom ezt a sorozatot.

Az a nő, aki csinálja a sorozatot, nagyon érti a dolgát és a pasik terén nagyon jó az ízlése.

2021. dec. 28. 22:59
 19/19 anonim ***** válasza:
50%

Igen, fontosabb. A kommentem arra a "logikára" utalt, hogy Eskel fontos, mert "Amúgy 2. Könyv után mindegyikben benne van! Szoval nem elhanyagolható"

Magyarul, lefordítva: attól még, hogy valaki benne van minden könyvben (vagy a többségben), nem lesz fontos.

Eskel még mindig nem egy fontos vagy érdekes karakter a könyvekben, semmi olyat nem csinált ami említésre méltó lenne, éppen, hogy létezett.

A Witcher 3 az egyetlen ahol Eskel ér valamit. Viszont ott is csak egy szerethető mellékkarakter.

2021. dec. 28. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!