Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Witcher sorozat eddig mennyire...

Witcher sorozat eddig mennyire követi hűen a regénysorozat cselekményét? Vannak benne drasztikus eltérések?

Figyelt kérdés

2021. szept. 29. 18:01
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Kb a kettő között.

Nem mondom, hogy nincsenek eltérések amik nem feltétlenül jók, de szerintem nagyon semmi olyasmi nem történt ami drasztikusnak mondható.

De ezt embere válogatja, van akinek már az is sok ami most van.

2021. szept. 29. 18:22
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Trónok harcához mérjük, akkor mestermű. Ha viszont téged zavar sok apróbb változtatás is, akkor lehet nem neked való.
2021. szept. 29. 18:25
 3/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

A kisebb eltéréseket még elviselem. Csak ne írjanak ki vagy írjanak hozzá indokolatlanul karaktereket, főleg ilyenekre gondoltam.

2021. szept. 30. 12:50
 4/19 anonim ***** válasza:

Azért kavarnak rajta és a sorrenden. Pl. Most a Nivellenes beharangazóban Nivellent régi barátjaként említi és Cirivel van ott, a Ciri beharangozóban pedig ugyanabban a várban vannak és egy bruszkát készül elkapni.

De többségében a cselekményt hűen adaptálja, más kérdés a borzasztó casting Nenneke vagy épp Tris Merigold személyének.

2021. okt. 1. 09:15
 5/19 anonim ***** válasza:

A szereposztás nekem is bántja a szemem, főleg, hogy játszottam is a Witcherrel a sorozat előtt, ott nagyon eltalálták ezt a középkori európai fantasy világot, ami a sorozatban nekem kicsit hiányzik.

A történetben szerintem nem lett nagyobb változtatás, remélem nem jár úgy mint a Trónok harca.

2021. nov. 17. 07:41
 6/19 anonim ***** válasza:

"A történetben szerintem nem lett nagyobb változtatás, remélem nem jár úgy mint a Trónok harca."

Itt a könyvsorozat befejezett, így elviekben nem juthat arra a szintre. Aztán persze ki tudja, lehet dob egyet az agyuk és azt hiszik nekik jobban fog menni. Reménykedjünk benne, hogy nem ez lesz.

2021. nov. 17. 08:20
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát nem ez lenne az első adaptáció, ami kész könyvből dolgozik, mégse jön össze. De még bizakodó vagyok, tetszett az első évad
2021. nov. 21. 08:35
 8/19 anonim ***** válasza:

a trónok harca azért sikerült félre mert az utolsó évad nem könyvből dolgozott...

habár már előtte is voltak kisebb változtatások de az főleg annak köszönhető be hogy maga a mű az első évad kiadásakor robbant és nem gondolták volna hogy ennyire sikeres lesz emiatt ugyebár költségek miatt nem tudták adaptálni az összes dolgot emiatt az egy dolog miatt húzta magával a többi dolgot is

viszont voltak tudatos változtatások is az utolsó évadtól eltekintve jót tett egy ponton mivel már így is túl sok karakter volt benne a könyben pedig még több van valamint némelyik megoldás sokkal erősebb és jobb volt pl a vörös nász amiben rob stark megnem született gyerekét nem ölik meg mert nem is azt a nőt vette el és ő el sem ment igazából arra az eseményre... ilyen szempontból sokkal jobb lett viszont megint csak martin nélkül a sorozat elveszne és el is veszett!

2021. dec. 24. 02:03
 9/19 A kérdező kommentje:
Azok, akik már megtekintették az új évadot: mi a véleményetek? Továbbra sincsenek drasztikus módosítások a regényhez képest?
2021. dec. 27. 20:26
 10/19 anonim ***** válasza:

Borzasztóan felszínesen követi a könyveket.

Fringilla és Cahir konkrétan el lett rontva, kavarnak az időrendben,

De a legrosszabb a Black washing.

Egyre több a fekete tünde és a fekete varázsló, de ez sem volt elég, Nenneke is fekete lett...

Ja és kiírtak egy nagyon fontos karaktert fél rész alatt...

2021. dec. 27. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!