Miért kell belevinni MINDENBE az LMBTQIA+ -t, mi szükség van erre?
Ma például húgom nézte TV-n a pénzrablás című sorozatot, abban is csak azt hallom ez átoperáltatta magát, a kislánynak aki született meg nemtudni még a nemét...
Miért kell ez? Kifejezetten idegesítő, csak szerintem?
10
Persze.Megtanultuk mind a hivatalos leckét.A kérdés csak az,hogy a fele sem vagy az egész nem igaz...
"Lassan már nekem kell szégyelnem magam, hogy fehér, hetero férfi vagyok."
Na ez a kedvencem. Mikor a fehér heteró férfiak siránkoznak. Megnézném hányszor vertek meg, nem kaptál meg egy állást, közösítettek ki, mondtak neked idegenek gusztustalan dolgokat, csak a három felsorolt tulajdonság miatt. Ja, hogy ezeket a fehér heteró férfiak szokták elkövetkeni a kisebbségek ellen? Én kérek elnétést, hogy ilyen kegyetlen dolgokat kell elviselned, mint hogy léteznek melegek, színesbőrűek vagy muszlimok.
#13, "Megnézném hányszor vertek meg, nem kaptál meg egy állást, közösítettek ki, mondtak neked idegenek gusztustalan dolgokat"
tudnál nekem példát mondani erre hogy ez nálunk magyarországon hányszor történt meg?
Nem arra gondolok mikor nem vettek fel 8 általánossal bankigazgatónak, "mert meleg vagyok" ..
"Én kérek elnétést, hogy ilyen kegyetlen dolgokat kell elviselned, mint hogy léteznek melegek, színesbőrűek vagy muszlimok."
Nem ezzel van a baj, hanem azzal, hogy a torkodon is le akarják nyomni ezt a propagandát, értem hogy vannak, legyenek. DE KI A FRÁSZT ÉRDEKEL? Normális ember ezzel nem foglalkozik, de a mozgalmat mégis nagyon érdekli hogy el legyenek fogadva.. Ennél jobban hová?
Sok cég a logójának hátterét szivárvány színűvé tette, de ha megnézzük a BLM mozgalmat, pl hollandiában nem fordíthatta le egy színesbörű költő versét egy fehér ember: [link]
Vagy éppen hófehérke sem lesz fehér:
Szerinted ez normális #13?
Hagyd kérdező, 15-ös nem veszi észre hogy az LMBT-téma erőltetése SEMMIT nem fog javítani senki helyzetén, sőt. Az ilyen filmek és sorozatok célja pont az emberek megosztása (addig se foglalkoznak azzal hogy az elit mit csinál)! Egy az emberek elé vetett csont.
15-ös megnézi ezeket és beveszi hogy te elnyomod őt. Ezek után az hogy te értetlenkedsz (érthetően) hogy X szereplő szexualitása/neme/rassza/stb. miért olyan fontos mondjuk egy kórházsorozatban és ez a már indoktrinált 15-ösnek csak olaj lesz a tűzre. Ez nem egy bug, ez a program része!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!