Miért lett a The Walking Dead ennyire unalmas ? Miért kaszálták el a sorozatot a 11.évaddal ? Miért lettek ennyire vontatottak a sorozat részei ?
Azt az utolsó 6 részt vonatkoztasd el a sorozattól, mert olyan kényszerítő és korlátozott körülmények között készültek, hogy szinte special részeknek vehetők, mint egy fan service. Egy normális világban nem forgatták volna le ezeket, vagy nem ilyen forgatókönyvvel.
Ennyire rossz helyzet a 2007-es írósztrájknál volt, akkor viszont meg lettek csonkolva a sorozatok, most viszont utólag tudtak még forgatni +6 részt.
Darylt és Carolt nem nyírják ki de pont azért lehet most minimálisan izgulni a többi karakterért mert úgyis utolsó évad. Lehet azért Daryllel és Carollal lesz sorozat mert csak ők élik túl ki tudja :D
Egyébként így is még 2 évig fog menni az évad tehát rekord hosszúságú lesz.
Amúgy kicsit fail hogy Robert Kirkman ugye lenyilatkozta hogy azért fejezte be hirtelen a sztorit mert szereti a sorozatot és ezentúl újdonság lesz neki is a folytatás, erre befejezik a Commonwealth szálnál ahol ő is :D
"Nem kellenek ide érvek"
Az egész kérdésed arra épül, hogy érveket keresel, csak magadnak mondasz ellent. Plusz csak megerősíted azt a állításomat, hogy a 90%-a nem tud egy normális érvet sem írni arra, hogy miért "rossz" meg "unalmas" neki.
"10 évad utolsó hat részéből ami tegnaptól elérhető magyar szinkronnal 6-ból 2 részt élveztem. Nagyon lassú volt és jelentéktelen töltelék részek"
Igen, töltelék részek voltak többségében és az 5-ös szépen le is írta miért lettek olyanok amilyenek, de ezt láthatólag teljes mértékben ignoráltad.
"Előtte is volt ilyen. Ezeknek a nagy fanoknak hiába mondod úgyis azt mondják,hogy ugyanaz a színvonal. Pedig nem !"
Megint csak tényként kezeled a saját véleményedet.Ennyi erővel: "Ezeknek a nagy utálóknak hiába mondod úgyis azt mondják,hogy nem ugyanaz a színvonal. Pedig de!"
Látod,mindkét irányba működik ez, különbség az,hogy én nem kezelem tényként a saját véleményemet.
"Bírom ezt a képet mert már csak ők a főbb szereplők a sok közül. Többi csak mellékszereplő. Őket úgy sem nyírják ki az utolsó évadban. Többi töltelék karakter."
Az első 3 évad hivatalos poszterein konkrétan csak Rick meg a Kormányzó van rajta, szóval ezzel meg is bukott ez a zseniális belekötésed a sorozatba. Hacsak nem gondolod, hogy a kettőjük kivételével az összes többi szereplő csak "töltelék karakter" volt.
1. [link]
2. [link]
3/1 [link]
3/2 [link]
Na mindegy, én itt végeztem.
Ezért fejezik be mert a készítők szerint itt a vége legalább is én ezt olvastam
Amúgy szerintem nem lett unalmas csak egy picit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!