Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért lett a The Walking Dead...

Miért lett a The Walking Dead ennyire unalmas ? Miért kaszálták el a sorozatot a 11.évaddal ? Miért lettek ennyire vontatottak a sorozat részei ?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy az eredeti fősorozatot kaszálták el és nem végleg engedték el ezt az univerzumot. Tudom,hogy jön Daryl Carol külön álló sorozata például.Miért ennyire vontatott a sorozat részei ? Több a duma felesleges párbeszédekkel. Régen nem volt így. Manapság az új részeken már nem tudsz izgulni sem. Kihalt legalábbis belőlem ez,hogy izguljak. 10 évad utolsó része azért jó volt Negannel a főszerepben. Simán tudnám nézni azt a karaktert továbbra is például,hogy hogyan lett ő a bandája góréja akik persze már azóta többségben meghaltak

2021. szept. 2. 17:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%

1. Szerinted lett rossz, ne általánosíts. Azt, hogy miért azt neked kell tudnod.Én pl. kifejezetten élvezem.

2. Nem kasza lett hanem úgy döntöttek, hogy lezárják. Miért? Mert elérkeztük a Commonwealth szálhoz ami a képregénynek is az utolsó arcja.

2021. szept. 2. 18:06
 2/16 anonim ***** válasza:
72%

Annyi a válaszom per véleményem, hogy anno faltam a részeket, aztán, mikor beértem a sorozatot, fizettem azért, hogy legyen Netflix a tévében, hogy hajnalban keljek az új részért (előtte meg jó, ha évente 1x be volt kapcsolva a tv, az is csak azért, hogy tudjam, hogy még működik). Aztán jött a 8. évad... talán láttam belőle három részt... talán négyet, és abbamaradt. Az egész. Eszembe se jutott. Felesédbe veszett az egész sorozat, aztán néha-néha eszembe jutott, hogy jééé, még megy, de még csak ötletként se suhant át, hogy beérjem vagy tudjam, hol tartanak.

Unalmas lett. :I A legjobban 1-4 évad tetszik, az 5. is még okés, de onnantól lejtmenet. Szóval, szerintem mások is megunták ezt.

2021. szept. 2. 18:08
 3/16 anonim ***** válasza:
76%

Miért, unalmas lett? A Megváltók és a Suttogók sztorija szerintem elég erősre sikerült.

Hogy neked nem tetszik, az szíved joga, de az nem egyenlő azzal, hogy unalmas.

Amúgy a képregény is Commonwealth-tel zárult le. Gondolom nem akartak beleesni egy olyan hibába, mint egyes sorozatok, hogy az alapműtől független sztorival is folytatják. Az ilyesmi nem sűrűn szokott sikeres lenni.

2021. szept. 2. 18:12
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem általánosítok. Sokan mondják ezt,hogy baromi uncsi lett a sorozat. Sok a vontatott felesleges rész amire nincs szükség.
2021. szept. 2. 18:13
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
A vírus miatt nem lehet tömegjeleneteket forgatni, az évad vége csúszott is néhány hónapot a leállások miatt. Emiatt sokkal inkább karaktermélyítő lassú filler epizódokkal húzták ki ezt az időszakot (11. évadot még nem láttam).
2021. szept. 2. 18:20
 6/16 anonim ***** válasza:
36%

"Sokan mondják ezt,hogy baromi uncsi lett a sorozat"

Igen, találkoztam többel, 90%-uk egy darab normális érvet nem tudott írni mikor rákérdeztem, hogy mi pontosan a baja vele.

2021. szept. 2. 19:36
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem kellenek ide érvek . Össze kell hasonlítani a kezdetekkel és a most jelenkori részekkel. 10 évad utolsó hat részéből ami tegnaptól elérhető magyar szinkronnal 6-ból 2 részt élveztem. Nagyon lassú volt és jelentéktelen töltelék részek . Előtte is volt ilyen. Ezeknek a nagy fanoknak hiába mondod úgyis azt mondják,hogy ugyanaz a színvonal. Pedig nem !
2021. szept. 2. 19:46
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Ízlések és pofonok. Szerintem pl a második évad lett az egyik leglaposabb, amikor a farmon voltak. Illetve az első Alexandriás évad nagy része is untatott. Azóta viszont számomra pont egyre élvezhetőbb lett, a 7-8. évad szinte végig izgalmas volt és lekötött, a Suttogós szál pedig szerintem zseniális lett.
2021. szept. 2. 19:52
 9/16 A kérdező kommentje:
Rick filmről tudtok valamit ? Nagyon nem hallani róla semmit sem. Dátum sincs és még nem is forog. Nulla infó róla.
2021. szept. 2. 20:00
 10/16 A kérdező kommentje:

[link]

Bírom ezt a képet mert már csak ők a főbb szereplők a sok közül. Többi csak mellékszereplő. Őket úgy sem nyírják ki az utolsó évadban. Többi töltelék karakter.

2021. szept. 2. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!