Mi a félelmetes a Twin Peaksben? Mitől félelmetes? Miért horror?
Figyelt kérdés
2021. szept. 2. 09:28
1/8 anonim válasza:
Az egy szar es erteknetkeb film. Semmi felelmetes nincs benne
3/8 anonim válasza:
Misztikus fikciónak írják.
Van egy cidris aurája,ráadásul Lynch keze benne van. Lehet ezért gondolják,hogy horror. Gyilkosság van benne,max.ezért félelmetes. A zenéje meg zseniális.
4/8 TR75 válasza:
Nyomasztó a hangulata, és valóban inkább thriller.
5/8 anonim válasza:
Olyan atmoszférája volt a sorozatnak, amit manapság nem sokszor tudnak megismételni. Persze jó időben jött ki, így sikerült klasszikussá válnia. Idehaza az első olyan sorozat volt, amely a misztikumával, szereplőivel újdonságot hozott.
Nem voltak az érzékeink ilyenre felkészülve, szóval naná hogy ütött.
6/8 anonim válasza:
Én mondjuk rohadtul untam. Lehet, hogy kultsorozat, de túl van értékelve.
7/8 anonim válasza:
Nekem tetszett, tényleg nem horror, inkább misztikus thriller besorolást adnám.
Kicsit nyomasztó volt a hangulata, meg elég bizar, de bejött. Mondjuk az új évadot nem láttam még.
8/8 anonim válasza:
Fogalmazzunk úgy, hogy a thriller, a neo-noir, a melodráma és (főleg a Tűz, jöjj velem! esetében) a természetfeletti, valamint pszichológiai horror határán van valahol, miközben mindent áthat a jó kis Lynch-féle szürrealizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!