Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » You - Ki a jobb: Guinevere...

You - Ki a jobb: Guinevere Beck vagy Love Quinn?

Figyelt kérdés

2021. aug. 25. 20:42
A kérdező szavazást indított:
Guinevere Beck
Love Quinn
17 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Egyik
2021. aug. 25. 22:15
 2/3 anonim ***** válasza:
46%
Egyik sem. Az egyik egy rib$nc, a másik meg egy pszichopata. Amúgy Love jobban idegesít, nem szimpi.
2021. okt. 16. 12:05
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Az elso evadban teljesen meg voltam gyozodve arrol,hogy Beck az igazi,mikor a vegen megolte,egyszeruen nem tertem magamhoz. Mikor a masodikban kepbejott Love, utaltam,hogy mas lanyba szerelmes,egyszeruen duhitett,hogy nem Beck az. Nem is szerettem emiatt a masodik evadot. Viszont a harmadikban annyira,de annyira megkedveltem a parosukat, meg olyan edesek voltak a kisfiukkal... Nameg tokre kiegeszitettek egymast,mint Bonnie es Clyde... Teny,hogy Joe elkezdett "javulni" valamicsket,Love pedig sajnos eszeveszetten kereste a bajt. De a vegen en nagyon kiakadtam... Csak sirtam es sirtam. Lehet azert,mert en magam is "friss" hazas vagyok egy lassan 1 eves kisfiuval,es belekepzeltem magam a helyukbe (persze gyilkolas,es megcsalas nelkul😅). Meg szerintem kulsore a ket szinesz is egesz jol osszeillene,de ez mellekes. A lenyeg,hogy en azota is teljesen a hatasa alatt vagyok. (Mondjuk en ha szamomra tetszetos filmet nezek,nagyon bele tudom elni magam,talan tulsagosan is,rossz szokasom) Marienn (lehet nem jol irom) viszont egyelore eleg ellenszenves,nem is lattam sok ertelmet ot beletenni ebbe a reszbe,unalmas. Aztan lehet kovetkezo reszben megkedvelem,de Love-ot helyettesiteni szamomra nem tudja majd... Remelem visszajon valahogy kovetkezo evadban is, olvastam teoriakat,miszerint Love is beadhatott maganak adrenalint,mikor a babahoz ment megvigasztalni,es mikor Joe lelepett a hazbol,mint aki jol vegezte dolgat,gyorsan kimenekult o is. Hogy vajon msnnyire igaz ez,nem tudom,de orulnek,ha a vegen ujra egy csalad lennenek...
2021. okt. 21. 15:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!