Valaki el tudná magyarázni a Terminátor: Sarah Connor krónikái sorozat utolsó részét?
Figyelt kérdés
John Henry teste (Cromartie) Cameron chip-jével, tehát tulajdonképpen Cameron, John Henry testében akkor a jövőbe szökött? Ennek mégis mi értelme volt? Az ő teste a sérülés miatt nem tudott volna a jövőbe utazni? Miért nem várt akkor amíg felgyógyul? Vagy egyáltalán mi volt ez a húzás tőle? Mi szükség volt a Törökre épült John Henry AI-ra ha az végül nem is ment előre a jövőbe, hanem Cameron utazott. Most akkor mi volt Cameron célja? Illetve Catherine Weaver miért akart a Skynet ellen lázadni? Valószínüleg nem átprogramozták, mert megkérdezte John Connortól hogy akar-e csatlakozni. Illetve ha jól sejtem a "I'M SORRY JOHN" azt Cameron írta ki a képernyőre. Ez se világos nekem. Cameron akkor mégsem volt az akinek hittük? Szerette tényleg Johnt? Ha igen, akkor miért "lógott meg" a jövőbe, mire értette hogy sajnálom?2021. aug. 23. 02:21
1/5 anonim válasza:
Igazából ezek amiket sosem fogunk megtudni, mert gondolom a harmadik évadban lett volna sok válasz. Nem értem egyébként miért nem folytatták, szerintem kifejezetten jó sorozat volt.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha jól tudom a nézettség miatt nem folytatták, nem volt rá pénz. Igen, sejtettem hogy szándékosan voltak ezek a kétértelmű dolgok. Csak gondoltam, hogy mivel terveztek 3-dik évadot, csak abba hagyták, így valószínüleg forgatókönyvek voltak már megírva és az írók, rendezők, szinészek elmondhatták mi lett volna a bejezezés, hisz egyértemű már így 13 év után, hogy sosem fogják folytatni.
2021. aug. 23. 08:40
3/5 anonim válasza:
A válasz egyszerű. Cameron teste - váza komolyan megsérült és nem volt ideje megjavítani magát, de mivel öntudata volt kellett neki egy test - váz amelybe beteheti a chipjét és így a fiatal Johnt a jövőben is megvédhette volna abban a testben, majd John biztosan csinált volna neki egy másik testet - vázat Allisonról mintázva és akkor a vége szerintem az lett volna hogy Allisont helyettesítette volna a többi ellenük programozott gépek előtt, Allison is ellenálló, és mivel Johnhoz közel állt így ő is célpont lett volna a gyilkoló gépeknek a 3 évadban. Ha a gyilkológépek azt látják hogy Allison meghal miközben az Cameron akkor már csak John Conorra koncentráltak volna, de a jövőben a Skynet nem tudta hogy a fiatal John Connor is ott van ahol az idősebbik, illtve hogy két Allison Young van.
4/5 anonim válasza:
Catherine Weaver is emberi érzésekkel és gondolkodással rendelkező intelligens gép, fejlettebb mint Cameron mert ő alakváltó - folyékony fém. Ő azért ölte meg az igazi Catherine Weavert és a férjét mert a Skynetre veszélyesnek tartotta őket, azonban az embereket nem akarta megölni. Igazából ő szerintem az emberek és gépek közötti harmóniára törekedett. A gyilkoló gépeket pusztította, de azokat az embereket is akik a Skynetet akarták kicsinálni a jövőben, elvégre ő is gép és ha a Skynet nincs ő sincs, de ártatlan embereket nem akart ölni. Elvégre a kislányt nem bántotta hanem védelmezte és próbált anyaként viselkedni.
5/5 anonim válasza:
A törökre azért volt szükség hogy Cameron amikor eljön az idő beleköltözhessen. Tudta Catherine és Cameron is hogy Cameron teste - váza John védelmezésével komolyan sérülni fog és kellett egy másik test - váz Cameronnak rövidtávú megoldásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!