Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki ismer olyan filmet a...

Valaki ismer olyan filmet a terminátor 3 filmen kívűl ahol bekövetkezik a vég?

Figyelt kérdés
A film végén bekövetkezik nem állítják meg senki nem tudja megállítani

2016. jún. 24. 12:48
 1/8 A kérdező kommentje:
jah meg a 12 majmon kívül
2016. jún. 24. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát a Mad Max sorozat lehet kicsit hasonló. Az első még a katasztrófa előtt játszódik, bár a folyamat azért már elkezdődik, de nem tör ki atomháború a végén, inkább azt mutatja be, hogyan emészti fel az anarchia a világot(pl.: gátlástalan bandák). Aztán a második rész prológusából tudjuk meg, hogy évekkel ezelőtt atomháború volt, tehát a 2. és a 3. már posztapokaliptikus környezetben játszódik.

De amúgy a Terminátor Trilógia jobb, és a Mad Max csak erőltetetten felel meg a feltételeidnek. Amúgy még olyanokat tudok, amik atomháború vagy valami katasztrófa után játszódnak, ezekből van egy rakat, jobbak rosszabbak is. De gondolom ilyeneket te is ismersz...

2016. jún. 24. 12:59
 3/8 A kérdező kommentje:

éli könyve meg walking dead meg ezeket ismerem bár ha nincs más akkor jöhet ilyesmi csak valami olyasmit néznék aminek a végén bekövetkezik a matrix is ilyen poszt apokaliptikus persze csak félig meddig meg esetleg a shannara de az fantasy nagyon meg majmok bolygója meg ilyeket ismerem de ezekwt mindenki valami hasonló jó lenne ami nem zombis mert az valahogy nem az igazi

tehát felsorolás

éli könyve

walking dead

matrix

shannara

majmok bolygója

legenda vagyok

a burok

a pusztító félig

elhagyott bolygó valamennyire

28 nappal késöbb még nem láttam de zombis szóval nem annyira érdekel

kaptár láttam

ezeken kívűl a terminátorban nagyon tetszett hogy a végén kilövik a rakétákat nem állítják meg a mostani x men filmben meg megállítják ami egy lapos hollywoodi maszlag filmmé silányította a nem rossz ötletet szóval mondjuk a 12 majomnál meg amolyan keserű szájízem maradt értem a poént csak mégse volt meg benne az a feeling mint a terminátornál inkább olyan tehetetlen érzés

na ha ezt mind elolvasta valaki köszönöm :)

2016. jún. 24. 14:01
 4/8 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, hát sajnos mint említettem, csak olyat tudok, ami katasztrófa utáni, írok párat, és nem mind lesz atomháború utáni, de azért szerintem jó filmek, tulajdonképpen jövőben játszódó antiutópiák lesznek.

Waterworld(Vízivilág, ez természeti katasztrófa utáni, de nem rossz)

Logan futása(ez elég régi, hatvanas évekbeli, de innen indult az a bizonyos klasszikus ellenutópia a filmek világában, illik ismerni)

V for Vendett(asszem V, mint Vérbosszú a címe)

Illetve két antiutópia, ami nem katasztróófa utáni, de érdemes megnézni:

A sziget

Különvélemény

Sajnos nincs túl sok posztapokaliptikus film, Nolannek kéne csinálnia egyet, az biztos minőségi lenne. :D

2016. jún. 24. 14:13
 5/8 A kérdező kommentje:
waterworld meg a sziget meg különvéleményt láttam a logam futását még nem azt megnézem ha még eszedbejut akkor írj lécci :p :) hát nolah a legjobb rendező ma úgyhogy egy ilyen alaphelyzetből biztos valami eszméletlent tudna csinálni az a stáb amivel dolgozik ma a legjobbak között van az biztos meg kedvenceim között mindegyik filmje amit eddig láttam tőlle
2016. jún. 24. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Hát olyan van még, ami leginkább az a "futottak még kategória". De azért leírom, vannak köztük olyanok, amit azért egyszer meg lehet nézni.

Tehát akkor ott van az Equilibrium meg a Feledés, ezek nem rossz filmek, csak klisékből, sablonokból építkeznek, ezért nem nyújtanak kiemelkedő filmes élményt.

Aztán van a Legenda vagyok, ami szerintem jó film, de eddig nem írtam, mert zombisat nem kértél.(Én se vagyok oda annyira a zombis filmekért, de szerintem ezt érdemes megnézni.)

Vannak kimondottan rosszak(szerintem), ezek az ilyen 2010 után készült tini antiutópiák, mint például a fityegő poszáta, a a kasztrendszer-van-de-mégsincs, meg az a labirintusos hülyeség. (Lehet van több is, de én már nem győzöm követni.)

Ja, és két olyan, amit én nem láttam még, régebben nekem ajánlották, de még nem kerítettem sort rájuk:

Az út

Az ember gyermeke

Az utóbbi kettő konkrétan posztapokaliptikus, csak elsősorban olyat nem ajánlok/nézetek senkivel, amit még nem láttam.

2016. jún. 24. 15:05
 7/8 A kérdező kommentje:
Az utat láttam nagyon depis nem történik benne kb semmi. Az ember gyermekét nem láttam még.
2016. jún. 24. 15:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Odaát 4. évadában kiszabadul Lucifer, az 5 évadban pedig apokalipszist akar :)

Star Wars 3

Majmok bolygója forradalom (a vég után játszódik)

2016. jún. 28. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!