A supertv2 miért van tele reklámokkal?
Figyelt kérdés
Régen még emlékszem hogy tudtam nézni hirdetésblokkolóval de most már azzal nem engedi így nyilván ki kellett kapcsolni de így viszont elviselhetetlen az oldal. pl.egy epizódba beletekerni nem tudok többször mert volt hogy 4 reklámot nyomott le egybe úgy hogy 2 db 30 mp volt és mikor több epizódot szeretnék nézni bosszantó hogy egymás után ugyanazt a reklámot adják be többször. Meghogy miért kell üvöltetni a reklámokat azt sosem értettem, max erőn van ugye a videó hangereje és úgy kényelmes épp de mikor bedob egy reklámot az konkrétan fülsüketítően hangos hiába csak 10 mp-es...Máshol meg nem tudom visszanézni a sorozatomat, dailymotonon is csak pár napig van egy adott rész utána törlődik, youtubeon sincs sehol...Másokat is idegesít aki nézi az oldalt?2021. aug. 22. 21:28
2/7 A kérdező kommentje:
1.De az...de van oldala is (ha nem hallottál volna róla...)
2021. aug. 22. 22:26
3/7 anonim válasza:
Ha tudod miért van hirdetés akkor tudod a választ a kérdésedre.
4/7 anonim válasza:
Mert kereskedelmi adó. A filmek szakítják meg a folyamatos reklámot.
5/7 A kérdező kommentje:
3.de azt nem értem hogy miért ennyi? kb élvezhetetlen és azért máshol nem ennyi a reklám......
2021. aug. 23. 11:27
6/7 anonim válasza:
Több hirdetés, több pénz. Nem használom, nem tudom mennyi van, de ha tényleg sok van azon sem lepődök meg. Tv2... Mit várunk? :)
7/7 anonim válasza:
Én is pár hónapja vissza tudtam nézni reklámblokkolóval több sorozatot, showműsort az oldalon, de így elég élvezhetetlen, hogy 2 percenként jön egy vagy két reklám. De nyilván több így a bevételük ugyan ez van a youtubeon is a videósoknál ha engedélyezik a reklámokat akkor több bevételük van. Az RTL most-on szerencsére még nincs ez viszont ők meg fizetősre csinálták így régebbi műsorokat nem lehet visszanézni csak ha van RTL+ aktiválókód de azt se minden szolgáltatótól lehet kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!