Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a véleményetek a riverdale...

Mi a véleményetek a riverdale sorozatról?

Figyelt kérdés
Megéri elkezdeni?

2021. aug. 16. 11:57
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
1-2.évadát imádtam, a 3.már kevésbé jó szerintem, tele van misztikus lényekkel meg ilyenekkel. A 4-5.évadot még nem kezdtem el de neki fogok állni hátha azok is olyan jók mint az első kettő.
2021. aug. 16. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
17%
Nos, a riverdale tipikusan az a sorozat amiert a fiúk kicikizik az iskolában a lányokat, ha nézik. Az első második évada elég jó, de ezerszer jobb sorozatok is vannak, már ezekben is van jópár erőltetett logikátlanság. A harmadik és a negyedik már kifejezetten cringe, kellemetlen párbeszédekkel és full értelmetlen és életszerűtlen szálakkal van tele, az ötödik pedig egy katasztrófa. Ilyen erőltetett és semmilyen évadot én még életemben nem láttam, ez már nem az a riverdale amit elkezdtem nézni, köze nincs, a karaktereknek 0 személyiségük lesz, ami van annak sincs köze ahhoz mint ahogy elkezdődött. Tiszta életszerűtlen hülyeségekkel van már tele, a szupercringe párbeszédek megsokszorozódnak. Jobbat is találsz, ha nem 12-13 éves vagy. De még akkor is.
2021. aug. 16. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Na, látom jöttek a 12 éves "Jughead" és "Bughead" forever lányok, és lepontoztak
2021. aug. 16. 19:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Majdnem, csak 16.

2022. okt. 3. 23:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszett az első 4 évad, utána már háát.... Nekem nem jött be. Az 5. határeset, a 6. meg katasztrofális, ha engem kérdezel.

De amíg gimisek, addig nagyon jó.

2022. okt. 3. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!