Melyik böngészővel a legkönnyebb sorozatot nézni,letöltés nélkül?
Figyelt kérdés
Vagy azt írja ki,hogy kapcsoljam ki a reklám böngészőt,vagy flash playert akar,vagy el sem indul.2021. aug. 13. 08:36
2/7 A kérdező kommentje:
Akkor min?Légyszi akkor letöltés nélküli oldalt írjatok,amin nincs reklám,vagy hirdetés,és elindul normálisan :)
2021. aug. 13. 08:45
3/7 anonim válasza:
Nincs olyan hogy nincs reklám, hát abból élnek. Kapcsold ki a reklámblokkolót és akkor no problem.
4/7 anonim válasza:
2
Szinte biztos,hogy mindegyiken van reklám.Ha ingyen akarod nézni,akkor be kell vállalnod ezt a kis kellemetlenséget.Bezárogatod az idegesítő felugró reklámoldalakat( akár fél tucatot is) és utána elindul.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
2021. aug. 13. 09:15
6/7 marvel_loki válasza:
Én a wofvideon szoktam nézni, ha nincs befizetve a Netflix, ott film/sorozat közben nincs reklám, csak alul valami csík, de azt azonnal beikszelem, szoval az nem baj, szerintem próbáld meg ott.
7/7 anonim válasza:
Nem bőngészőtől függ szerintem, hanem inkább vírusírtótól. A felugró linkek tele vannak vírussal. Azt hiszem van 1-2 vírusírtó, amelyik tudja blokkolni a felugróablakot is, vagy legalább is kordában tartani őket. Én az Eset vírusírtót, a Kasperskyt meg még talán az Avastot tudnám ajánlani. De inkább az első kettőt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!