Számotokra kik azok a személyek, akiknek ha új filmjük jön ki mindenképpen meg akarjátok nézni?
Lehet az színész/nő, rendező, forgatókönyvíró bármi.
Akinek a filmjeire moziba is bármikor szívesen elmentek.
Tom Hardy
Liam Neeson
Bradley Cooper és Clint Eastwood
Jessica Chastain
Jennifer Lawrence
Derek Kolstad és Chad Stahelski, amikor a John Wick első két részét láttam, meggyőztek hogy ők értik a dolgukat, és most pl. a "Senki" aminek egyikük talán a forgatókönyvírója volt szintén ütött (számomra legalábbis), szóval innentől minden érdekel amihez közük van mert értik a szakmát.
Színészek közül Liam Neesontól én is mindent megnézek a Taken óta.
Gal Gadottól és Emilia Clarke-tól is megnézek mindent mert imádom őket, gyönyörűek, jó őket nézni, tök mindegy miben játszanak.
Írtam volna Brie Larsont is, a celebrity crushomat, őt még az előző két nőnél is jobban szeretem, de mivel nem láttam még sok mindent tőle így mégse lenne fair írni. 😅
Színészek:
Denzel Washington
Tom Hanks
Rendezők:
Clint Eastwood
Quentin Tarantino
Steven Spielberg
Robert Zemeckis
James Cameron
Christopher Nolan
Sam Mendes
Martin Scorsese
Ridley Scott
Sajnálom, hogy a 82%-os emberke lepontozott mindenkit, elég frusztrált lehet. De én köszönöm a válaszaitokat! :)
Kifejezetten érdekes, hogy pl valakinek az a favorit, ami nekem annyira nem jön be.
Denzelt pedig pláne jó volt olvasni! :)
Mivel számomra a színészek személye teljesen másodlagos egy filmben, csak rendezőket írok:
Quentin Tarantino
Paul Thomas Anderson
Wes Anderson
Jim Jarmusch
Christopher Nolan
Martin Scorsese
Joel és Ethan Coen
Yorgos Lanthimos
Gaspar Noé
Denis Villeneuve
Darren Aronofsky
Edgar Wright
David Fincher
Sion Sono
Park Chan-wook
Lee Chang-dong
Hirokazu Kore-eda
Apichatpong Weerasethakul
Ryusuke Hamaguchi
Bong Joon-ho
Lars von Trier
Thomas Vinterberg
Joachim Trier
Terrence Malick
Robert Eggers
Nicolas Winding Refn
Noah Baumbach
Greta Gerwig
Josh és Benny Safdie
Sean Baker
Nuri Bilge Ceylan
Gal Gadot és Brie Larson-t írtam volna, de valamiért éreztem hogy ez lepontozással járt volna, mint Emilia Clarke maga :D
Denzel egy legenda, nem is értem hogy nem jutott eszembe, de ez igaz Hanks-re is.
Nem tudom ki a lepontozó, de ettől függetlenül mindenkire dobok egy pacsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!