Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok magyar filmeket?

Ajánlanátok magyar filmeket?

Figyelt kérdés

Főként romantikus, romkom, vagy musicalfilmek érdekelnek, de igazából horroron, thrilleren kívül bármi jöhet, kaland, akció... Eddig megnéztem párat (pl: Hab, Seveled), ám ezek nem igazán fogtak meg. (bár lehet, hogy csak én kerestem rosszul/rossz helyen)

Persze tudom, hogy mindenkinek más az ízlése, de örülnék, ha ajánlanátok párat, ami nektek nagy kedvencetek, mert sürgősen kéne találnom egyet, ami nekem is tetszik.

Előre is köszönöm a válaszokat! :)

2021. aug. 10. 21:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
25%
Nem tudom, nem ismerek magyar gyártású filmeket. Ritka pocsék színészeink vannak, ha lennének se nézném.
2021. aug. 10. 21:23
 2/11 anonim ***** válasza:
35%

Nekem a Kincsem a kedvencem a magyar filmek közül.

Újabbnak még szerintem a Pappa Pia sem rossz :)

Ha nem zavar, hogy egy film régi akkor az Ötvös Csöpi-filmeket ajánlom még (A pogány madonna, Zsaruvér és csigavér...), illetve A miniszter félrelép-et.

2021. aug. 10. 21:50
 3/11 anonim ***** válasza:
36%

Nekem a nagy kedvencem: Meseautó (2000)

Ezen kívül amiket még láttam, szerintem szintén nagyon jók, és nem az unalmasabb fajták:

A miniszter félrelép

Tibor vagyok, de hódítani akarok

Magyar vándor

Európa expressz

A viszkis

A Hídember

A Pogány Madonna

2021. aug. 10. 22:02
 4/11 marvel_loki ***** válasza:
45%
Magyar közül a Kincsemet, én is csak ajánlani tudom, magyar közül nekem is kedvencem.
2021. aug. 10. 22:49
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

A tanú

Fehérlófia

Nino bárkája

A feltaláló

Üvegtigris

Vad Magyarország – A vizek birodalma (kb. az össze magyar természetfilmmel együtt, tehát Kelet és nyugat, Vad Szigetköz - A szárazföldi delta , stb.)

+ van egy thriller, ami egyszerre humoros és feszült, arról szól, hogy megfigyelnek egy gyanús családot a komcsi korszakban, konkrétan a családdal élnek az ÁVH-s szemetek, senki se ki se be. Csak nem jut eszembe a címe, de baromi jó.

2021. aug. 10. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
86%
Régen nagyon szórakoztató filmjeink voltak, de a 90-es évektől elkezdtük az amerikaiakat koppintani és qrvára nem áll jól nekünk szerintem...
2021. aug. 10. 23:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ötvös Csöpi filmek

Magyar Vándor

Abigél (a régi)

A Pendragon legenda

Sándor Mátyás

2021. aug. 11. 06:13
 8/11 anonim ***** válasza:
61%

Valami Amerika

Csak szex és más semmi

2021. aug. 11. 07:21
 9/11 anonim ***** válasza:
69%

Kojot

Kút

Buhera Mátrix

Hurok

Moszkva tér

Mázli

2021. aug. 11. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:
49%

Kedvenceim:

Kontroll

Kaméleon

Állítsátok meg Teréz anyut!

Csak szex és más semmi

2021. aug. 11. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!