Hol nézel/néztél premier filmeket?
Én amikor megjelenik DVD-n. A mozit is csak egyszer láthatod (#1), és amellett rohadtul túl van értékelve, általában élvezhetetlen a sok idióta miatt, akik előtted rohangálnak, rugdossák a széked, röhögcsélnek meg esznek egész film alatt, ráadásul a hangerő borzalmas, a hang maga olyan mintha egy Szokol rádiót hallgatnál, a filmvászon életlen, és még megállítani se tudod ha vizelned kell vagy ilyesmi. Ja meg a kedvenceim, a minden vetítésen (kb. még a horrorfilmeken is) kötelezően jelenlévő kisgyerekek.
Ha már fizetek egy filmért, akkor megveszem Blu-Rayen vagy DVD-n, egyrészt az onnantól az enyém, akkor és annyiszor nézem meg ahogy jól esik, másrészt kényelmes, megállítható, visszatekerhető, be tudom állítani a hangerőt, nem vagyok körülvéve idiótákkal meg kisgyerekekkel, és a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!