Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 4DX filmre lehet popcornt/nach...

4DX filmre lehet popcornt/nachost és innit bevinni vagy nem?

Figyelt kérdés

Életemben először holnap megyek 4DX-es vetítésre ezért erről nem tudok semmit sajnos. Nem emelték ki hogy nem lehet, de simán lehetséges hogy azért mivel természetes hogy nem. És nem akarom hogy az legyen hogy megveszem a kaját és utána dobhatom ki mivel nem mehetek be vele.

Illetve mégegy kérdés. Ugye online megvettem a jegyet, akkor a film kezdete előtt hány perccel lehet kezdeni bemenni a terembe? Mikor érdemes beállni a sorba kajáért ha lehet bevinni?

Lehet nagyon hülye kérdések de rég voltam moziban. Előre is köszönöm a válaszokat

2021. aug. 7. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Beviheted az ételt, italt a 4DX terembe, pohár tartó is lesz. 30 perccel a vetítés előtt mehetsz be a moziba, bár szerintem ezt nem fogja senki nézni. A sort látni fogod, hogyan halad azon ne izgulj ;)
2021. aug. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!