Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lenne valakinek kedve elkezden...

Lenne valakinek kedve elkezdeni egy horror filmek/esetleg játékok témájú podcastot?

Figyelt kérdés

Na hát sziasztok!

Elsősorban a szolnokiaknak és a Szolnok környékén élőknek szólna ez a kérdés, mert nem gondolom működőképesnek a távban podcastezést.

Arra gondoltam, hogy elkezdenék egy horror témájú podcastet, ugyanis nemrég kezdtem a műfajjal ismerkedni, de eléggé megszerettem, és kerestem volna egy ezzel kapcsolatos darabot spotifyon, de nem találtam olyat, ami tetszett volna, és jött egy ihlet, hogy csináljak magamnak. De egyedül nem olyan fun, szóval társat keresnék a dologhoz.

Akit érdekel a dolog, írjon itt privátba, vagy instán (@vona_viki).

Nincs se felszerelésem, se tapasztalatom, de szívesen kezdenék valami újba, úgyhogy ha valaki vevő erre mindenképpen írjon, és majd meglátjuk.

Előre is köszi mindenkinek! <3

2021. aug. 7. 20:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!