Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Csak Nekem volt nagyon meghato...

Csak Nekem volt nagyon meghato az utolso resze a supernaturalnak?

Figyelt kérdés

Miert kellett meghalniuk?

Dean miert halt Meg elobb? Miert nem oreg kora a halt Meg mint Sam?

Engem megviselt..

Es miert nincs veluk cas Es Jack?

2021. aug. 5. 10:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen
2021. aug. 5. 13:23
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

HardCore rajongóként mondhatom, én nem meghatódást, hanem csalódottságot éreztem. Félre ne értsd, könnyeztem Dean halálán, de ő nem igaz, hogy ezt akarta, és ezt érdemelte. Ő azt mondta, ha már meg kell halnia, akkor inkább harcban essen el.

De hogy a további kérdésedre is válaszoljak:

"Miért kellett meghalniuk?"

Talán a negyedik szezon környéke óta mondta Dean, hogy valószínűleg mindkettőjükre a halál vár. Tudta, hogy valószínűleg nem kapják meg a boldog befejezést. Sokan voltak, a rajongók között, akiknek tetszett ez a befejezés, és persze akadt, akiknek nagyon nem. Lehetségesnek tartom, mint ahogy máskor is, valami média felületen szavazást tartottak erről, mint ahogy arról is, kit, kiket akarnának újra viszont látni a show-ban, akkor is, ha már a történet szerint meghalt. DE mivel Supernatural, itt a halál soha nem biztos, tehát egy csavarral bárkit visszahozhattak volna.

"Dean miért halt meg előbb? Miért nem öreg korában halt meg, mint Sam?"

Dean volt a harcos, és a Winchester testvérek fő hajtóereje. A legjobb vadász, hiszen egyszer az ötödik szezon elején, konkrétan az 05x04-ben, amikor különváltak, de végül a rész végére újra egymásra találtak, mert rá kellett jönnie, hogy sose hagyhatja magára az öccsét, mivel az ördög (Lucifer) azonnal kihasználná ezt, szóval ekkor említette Sam-nek - miután kibékültek -, hogy ő (Sam) a második legjobb vadász. Dean mindig is tudta, de legalábbis sejtette, hogy nem vár rá a fehér kerítéses kertes ház a boldogsággal. Neki egy feladata volt négy éves kora óta - és ezt az apja alaposan az agyába sulykolta - vigyázni Sammy-re. Őt megóvni, hogy ne kaphassa meg a gonosz, annak ellenére, hogy démon vére keringett az ereiben. DE az is igaz, mint már utaltam rá: sokan a véres, szívszaggató véget preferálták, a tesók nem lovagolhattak el a naplementében.

"Engem megviselt..."

Ezzel nem voltál egyedül.

"És miért nincs velük Cas, és Jack?"

Nos. Cas-nek volt egy megállapodása az Empty/Ürességgel: amikor boldog lesz, az Üresség magával ragadja a sötét semmibe. Cas mindig is önfeláldozó volt, ezt is Jack-ért cserében vállalta, és akkoriban úgy gondolta, ő sosem lesz boldog. Nem tudhatta, hogy lesz lehetősége átélni, (és megint feláldoznia magát, ezúttal Dean-ért, az Empty-vel szemben) felfedeznie azt, hogy valóban, igazán, és teljes szívéből, szerelemmel viseltetik az idősebb Winchester fivér iránt. Csak így menthette meg, tehát megtette. Bevallotta az érzelmeit Dean-nek (és így végre, félig meddig, de hivatalosan megkaphattuk a Destiel pillanatunkat MI, akik teljesen látták végig, - sőt shippeltük - ezt a romantikus kapcsolatot)

Még arra is ügyeltek - és nem tudom kinek a zseniális ötlete volt -, hogy Dean kabátján Cas ott hagyja a véres kézlenyomatát, pontosan úgy, ahogy a negyedik szezon elején Dean vállába volt égve! Még ez is stimmelt, és bezárta a kört.

És hogy mi lett Jack-kel? Tudjuk, hogy ő lett az új Isten. Új mennyországot hozott létre - amiben CAS segített neki, ezt Bobby elmondja, amikor Dean találkozik vele -, tehát Cas is kiszabadult az Empty-ből, csak az nem világos, mivel biztos tudta, amikor Dean meghalt, akkor miért nem látogatta meg a szerelmét? Ami azt illeti még örülhetünk, hogy a sok queer-baiting után (amivel folyton tele volt az egész show, hogy az azonos neműek is szerethetik egymást, bár ez csak a egyetlen vadász házaspárral - Jesse & Cesar Cuevas - ért csak boldog véget), megkaptuk a vallomást Cas-től Dean felé, és Dean bár eléggé összetört, de nem mondta vissza Cas-nek, hogy szereti, pedig ez így volt/van/lesz.

Bárhogy is, ez a sorozat rengeteget adott nekem, akkor volt velem amikor a legmélyebb ponton voltam az életemben, barátságokat adott, még akkor is, ha az csak online, és kreatív energiát, hogy írhassak róluk történeteket. Hát, ennyi. :)

2021. aug. 5. 22:53
 3/3 anonim ***** válasza:
68%

Én nem meghatódtam, hanem mérgemben sírtam, olyan szinten csalódott voltam, hogy azt elmondani nem tudom, hogy miért kellett ennyire elcseszni, és ezt a szart ( 20. rész) így megírni és leforgatni. Számomra az utolsó előtti 19. Tökéletes befejezés lett volna.

15 éven át az életem része volt a sorozat, minden évadot és részt többször láttam, fogom is ( kivéve az utolsó epizódot), mérhetetlenül csalódott voltam a végén. Azt a részt soha többet nem nézem meg.

2022. márc. 24. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!