Az Online-filmek oldalról miért tilthattak ki? Nem emlékszem, hogy valamit csináltam volna, ami nem szabályos.
Figyelt kérdés
Az Online-filmek oldalról kitiltottak. Mikor az oldalra akarok lépni, ezt írja ki: "Hiba 1007 Ray azonosító:..... • 2021-08-02 11:42:41 UTC
Hozzáférés megtagadva
Mi történt?
A webhely (online-filmek....) tulajdonosa kitiltotta az Ön IP-címét"
2021. aug. 2. 14:06
1/5 anonim válasza:
Én a helyedben a kapcsolatok menüpont segítségével jelezném a problémát, ha mást nem is, a konkrét indokot legalább megtudhatod. A felhasználási feltételekben általános jelleggel annyi áll, hogy:
"A[z] igénybe vett funkciók nem megfelelő használata az oldalról kitiltást vonhat maga után."
Elég trehány oldalnak tűnik egyébként.
2/5 A kérdező kommentje:
1/1 anonim válaszára:
Köszönöm. Nem tudok kapcsolatot sem felvenni velük, nem érem el a címüket sem.
2021. aug. 2. 15:37
4/5 A kérdező kommentje:
Az magas nekem. :D
2021. aug. 2. 16:37
5/5 anonim válasza:
Ez egy elég egyszerű módszer, ajánlom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!