Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Internetmegosztás. Mit tilthat...

Internetmegosztás. Mit tilthattak le, hogy nem működik?

Figyelt kérdés

Cégem területén rettentő rossz a 30-as térereje, fém csarnok, és az irodánk is afféle konténer jellegű, és ott még telefonálni sem tudok. A céges telefonok telenorosak így a szolgáltató tett is fel jelerősítőt.

Kaptunk mi gépbeállítók is céges okostelefont, erre jönnek az e-mailok, és amiért fontos volt, hogy a gépeknél lévő segítséghívó is erre küldi az üzenetet mobilneten. Eddig lehetett használni ennek a telefonnak a netmegosztását, hogy az irodánkban is tudjak saját telefonomon a netezni, de ma este már nem működött. Csatlakozott ugyan, de mellette kiírta,hogy nincs internet, míg magán a céges telefonon tudtam böngészni. Nem tudom milyen szűrés lehet, de kolléganőmnek is próbáltuk hetekkel ezelőtt, és akkor már neki is ezt írta ki, miközben nálam még működött.

Próbáltam bluetoothos netmegosztás, az viszont működödik, szóval valamit a telefon wifijén korlátozhattak be.

2021. ápr. 6. 07:03
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Érdeklődj a főnöknél, mondd el neki amit ide írtál nekünk.
2021. ápr. 6. 07:40
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem saját, hanem műszakos telefon, tehát 3-an használjuk. Gondolhatod, hogy nem mehetek panaszra az infósokhoz ez miatt ;). Van valami spec beállítása is a telefonnak, vagy telepítettek rá, ha jól emlékszem VPN, de majd este megnézem, mert csatlakozáskor ki is írja, hogy a cég monitorozhatja a netes adatforgalmat.
2021. ápr. 6. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Speciális helyi dolgokban nem tudok tanácsot adni.

Én nagyvállalatnál dolgozom, kértem a saját telómra elérést, jóváhagyták, megcsinálták.

Aztán valamiért nem ment a dolog, jeleztem, megoldották.

De volt olyan kollégám, akitől megkérdezték, hogy a céges gépen egész délelőtt Youtube meg Facebook hogyan kapcsolódik a munkájához, és hasonlóak miatt fegyelmi is volt.

2021. ápr. 6. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!