Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » 26 évesen végre megnéztem a...

26 évesen végre megnéztem a Hihetetlen Családot, illetve a Toy Story-t miért van ennek a két fos mesének ekkora kultusza, értékelése?

Figyelt kérdés

2021. aug. 1. 12:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi, neked van valami bajod, de még mindig nem írtad le, hogy mi, de az számomra világos, hogy nem csak az említett mesékkel, de fejben is van probléma.
2021. aug. 1. 15:11
 12/16 anonim ***** válasza:
43%
Meg a Shrek is jó mese.
2021. aug. 1. 16:27
 13/16 A kérdező kommentje:
Egyszerűen hülye a történet
2021. aug. 1. 17:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Gondoltál már arra, hogy esetleg retardált vagy?
2021. aug. 1. 19:04
 15/16 anonim ***** válasza:
#12 Én nagyon sok mindent elviselek filmben, rajzfilmben, de szerintem a Shrek elképesztően alpári, undorító, gusztustalan.
2021. aug. 1. 19:27
 16/16 anonim ***** válasza:

A Shrek végre egy olyan mese, ami szakít a klisékkel, kiforgat és jól bemutat a disney és egyéb hősök skatulyából kihúzott alakjainak.

Végre egy karakter, aki nem gáncsnélküli, de helyén van a szíve, aki böfög, fingik, de ettől még meg küzd a sárkánnyal. A szerelemben pedig olyan esetlen mint sokunk a való életben. Nálam a Shrek 1-2 mindig benne lesz a top 5- mesében. Nem kell egyetértenünk :)

2021. aug. 1. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!