26 évesen végre megnéztem a Hihetetlen Családot, illetve a Toy Story-t miért van ennek a két fos mesének ekkora kultusza, értékelése?
Ha kifejtenéd bővebben, mit értesz fos alatt, miért gondolod így, mi nem tetszett, érdemi választ kaphatsz a "kérdésedre", ami egyértelmű, hogy provokatív célzattal fogalmazódott meg benned, máskülönben normálisan fogalmaztad volna meg.
Egyébként 26 évesen elég gáz, hogy érettségben egy óvodás szintjét ütöd meg. Annyira nem reklámoznám.
Animacios es Rajzfilm kategoria nem teljesen ugyanaz
es amugysem hasonlo celal keszultek
hihetetlen csaldot nem latni azert nem gaz mert en se lattam, es valahogy a trailer ek alapjan nincs is kedvem sose megnezni, majd ha raszorulok
inkabb nezek regi meseket akkor mar
Az egyre ujabbak egyre idetlenebbek
most nezem oscar dijas a hihetelen csalad?
mi van akkor? Van egy rakat film is oscaral ami semmitero alja hulladek
A hihetetlen családnak nem hallottam, hogy kultusza lenne.
Az Oroszlánkirály nyílván jobb, az nagyon ki van dolgozva, de elég brutál mese belegondolva.
A toy story meg gondolom neked nem ment át. Gondold végig gyerek fejjel. A játékok szerették a gazdájukat és a gazda is szerette a játékokat. Egy gyerek fejlődését mutatják be végig és ez hogy hatott a történésekre. Ez gyerek mese. Az agymanók vagy mi volt már azt is zseniális mesének találnák, de ha leültetnénk mellé egy 80 éves bácsit, csak pislogna, hogy ez jó??? Hát jó, csak ennek is más a célközönsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!