Oke tudom hogy meg csak tegnap jött ki a outer banks 2 évad, nem láttam végig de várható majd 3. Évad is? Ne írjatok spoilert🙏
Figyelt kérdés
2021. júl. 31. 02:07
1/3 A kérdező kommentje:
Befejeztem az outer bankset es egyértelmű hogy lesz 3.evad
2021. júl. 31. 04:52
2/3 anonim válasza:
Az évadok végén lévő cliffhangerek és elkezdett történetszálak még nem feltétlen jelentik, hogy jön következő évad. Rengeteg sorozat van, ami félbe van hagyva, mert a készítők bíztak a következő évad berendelésébe ezért elindítottak plusz szálakat, majd a csatorna pedig kaszálta a sorozatot. A sorozat készítői 5 évadra terveznek, de az a Netflixen fog múlni, hány évadot rendel be a sorozatból. A 3. évad egyenlőre nincs hivatalosan berendelve.
3/3 anonim válasza:
Elozonek igaza van, sajnos vannak olyan sorozatok, amik befejezetlen maradtak. Pl az anne, with an e sorozatbol, azert nem valoszinu, h lesz folytatasa, mert a netflix nem mukodik azzal a studioval egyutt, akivel a filmet csinaltak, pedig ott is maradt befejezetlen szal, pont azert, hatha lesz folytatas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!