Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Álmodtam valamit, amiből akár...

Álmodtam valamit, amiből akár film is lehetne, tudtok filmről, ami erre a koncepcióra épül?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy feltalálták az számítógépekről ismert visszavonás (undo) funkciót a valóságra is. Az utolsó eseményt vissza lehetett vonni a valóságban, tehát ha pl. a feleséget elütötte egy autó, mert lelépett a járdáról, akkor vissza lehetett vonni, vagyis ha férj aktiválta az undo-t, akkor a feleség ott volt újra mellette, és megfogta a karját, hogy ne lépjen le.

De aztán mindenki apróságokra is elkezdte használni, pl. ha leejtett egy tányért, és összetört, azt is visszavonta, és mivel a visszavonás az egész világra vonatkozott, tehát minden visszalépett az előző állapotba, ezért mindenkinél folyton akaratán kívül mások visszavonása miatt az utolsó tevékenysége visszavonásra került,és a vége az lett, hogy az egész világ "megfagyott", senki sem tudott tenni egy lépést sem semerre, mert valahol valaki mindig visszavont valamit, és ebben az állapotban maradt mindenki, mert azt sem tudták már kommunikálni a másiknak, hogy hagyják abba a visszavonást.

Felteszem egy jó író ebből tudna filmet írni. Tudtok olyan filmről, aminek hasonló sztorija van?

2021. júl. 28. 04:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#17 a távkapcsban kizárólag ELŐRE pörget a film végéig..
2021. júl. 29. 18:25
 22/24 anonim ***** válasza:
De nem azt kérdezte, hogy konkrétan van-e ilyen film, hanem hogy ismerünk-e hasonlót. És a Távkapcs hasonló, mert pörgetik benne az időt. Igaz, hogy előre, de pörgetik.
2021. júl. 29. 18:42
 23/24 anonim válasza:
Igen tudom h előre pörget. De ez jutott eszembe.
2021. júl. 29. 18:58
 24/24 anonim ***** válasza:

Volt ilyen interaktív zombis film, minden résznél te hoztad a döntést és aszerint ment a film folytatása, ha megdöglesztetted a karaktereket vége lett a filmnek.

Viszont volt olyan opció, hogy min. 1 és max. 5 lépést visszamehetsz 1-3 dollár közötti összeg adományozásáért, tipikus magyarként nem küldtem nekik pénzt csak a neten nyomtam az ugrás az előző oldalra nyilat és megnéztem, a másik opció eredményét.

2021. aug. 1. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!