Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Álmodtam valamit, amiből akár...

Álmodtam valamit, amiből akár film is lehetne, tudtok filmről, ami erre a koncepcióra épül?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam, hogy feltalálták az számítógépekről ismert visszavonás (undo) funkciót a valóságra is. Az utolsó eseményt vissza lehetett vonni a valóságban, tehát ha pl. a feleséget elütötte egy autó, mert lelépett a járdáról, akkor vissza lehetett vonni, vagyis ha férj aktiválta az undo-t, akkor a feleség ott volt újra mellette, és megfogta a karját, hogy ne lépjen le.

De aztán mindenki apróságokra is elkezdte használni, pl. ha leejtett egy tányért, és összetört, azt is visszavonta, és mivel a visszavonás az egész világra vonatkozott, tehát minden visszalépett az előző állapotba, ezért mindenkinél folyton akaratán kívül mások visszavonása miatt az utolsó tevékenysége visszavonásra került,és a vége az lett, hogy az egész világ "megfagyott", senki sem tudott tenni egy lépést sem semerre, mert valahol valaki mindig visszavont valamit, és ebben az állapotban maradt mindenki, mert azt sem tudták már kommunikálni a másiknak, hogy hagyják abba a visszavonást.

Felteszem egy jó író ebből tudna filmet írni. Tudtok olyan filmről, aminek hasonló sztorija van?

2021. júl. 28. 04:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen filmet nem tudok, de izgi regényt lehetne írni belőle.
2021. júl. 28. 08:00
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek a 11essel. Nekem tetszik az ötlet. Azt sajna nem tudom,hogy lehetne megvalósítani.

Mondjuk amiket én álmodom egy horror film rendező ölne érte. 🙄

2021. júl. 28. 09:21
 13/24 anonim ***** válasza:

12es

Ha nem is film(Magyarországon ilyenre nincs kapacitás),de könyv?

2021. júl. 28. 09:23
 14/24 anonim ***** válasza:
90%

"Bármit megtehetek"

"Idétlen időkig"

"Pillangó hatás"

2021. júl. 28. 09:45
 15/24 anonim ***** válasza:
78%

"Az élet nem tud tovább menni, mert teszel egy lépést, és valahol a világon mindig visszavon valaki valamit, ezért visszakerülsz ugyanoda, ahol voltál."

De ha visszaugrik az idő MINDENKINEK, ha valaki használja ezt, akkor miért uvorna vissza az idő azonnal valaki más miatt? Hiszen az előbb neki is visszaugrott, nem kell megint visszaugrassa.

2021. júl. 28. 10:23
 16/24 anonim ***** válasza:
40%
Jut eszembe, pont ilyen a Holnap határa. Akit megfertőz az Alpha véfe, annak lesz undo gombja.
2021. júl. 28. 13:10
 17/24 anonim válasza:
Nekem is a távkapcs jutott eszembe
2021. júl. 29. 11:17
 18/24 anonim ***** válasza:
#17 de miért? Ott pont hogy nem tudott semin sem változtatni, nem tudta visszatekerni az időt.
2021. júl. 29. 11:28
 19/24 anonim válasza:

Vissza lehet nem,de előre igen.

Csak a tekergetős része miatt ugrott be. A felsorolt filmeket nem is láttam eddig

2021. júl. 29. 12:17
 20/24 anonim válasza:
Max ha van valami animátor barátod vagy te jól rajzolsz akár youtubere kis animációs sorozatként is meglehetne csinálni.
2021. júl. 29. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!