Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A JustWatch oldalon a regisztr...

A JustWatch oldalon a regisztráció ingyenes?

Figyelt kérdés
Csak ott találtam meg egy sorozatot amit mindenféleképpen meg akarok majd nézni és az első évadot láttam is pár hónapja a tévében, mert leadták, de nem megy tovább. És engem érdekel, hogy mi lesz. Szükségem lenne néhány tanácsra, hogy az oldal egyáltalán ingyenes e és, hogy mégis hogyan működik maga az oldal. Esetleg tudnátok segíteni ebben?

#sorozat #FindMeInParis #Lena&Max
2021. júl. 23. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Próbáld ki.

Ha ingyenes, akkor beenged, ha pedig nem ingyenes, akkor arról úgy is fogsz tudni, mert fog kérni tőled fizetési adatokat.

Ne aggódj, nem fognak évekkel később behajtók kopogtatni az ajtódon :)

Hozz létre egy másik email címet, amivel az oldalra fogsz regisztrálni, találj ki egy felhasználónevet, ha kell, akkor vegyél pár száz forintért egy eldobható virtuális telefonszámot, és had szóljon!

Aztán majd ha úgy gondolod, hogy minden oké, akkor átírod a saját adataidra.

2021. júl. 23. 21:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm. Nem vagyok otthon az ilyen filmes oldalakban. Azt tudom, hogy a Netflix és az HBO GO fizetős, ezért nem is regisztráltam. De ezekről nem tudom. Inkább kérdeztem. Jobb az úgy hátha valaki jobban tudja mint én esetleg használja is.
2021. júl. 23. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi baj, ha beregisztrálsz, és megnézed belülről is az oldalt!

Csak mint azt már fentebb is említettem, csinálj egy másik email címet, amit megadsz az oldalon, és ha megbízhatónak tartod az oldalt, akkor átírod a sajátodra.

Minden rendben lesz!

2021. júl. 23. 21:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Ez nem egy filmnéző oldal, csak mások kínálatát listázza egy katalógusba szedve. Ha meg akarod nézni a tartalmat, elnavigál a fizetős forrásoldalra.

"Get personal recommendations for movies and TV shows available on Netflix, Amazon Prime Video, Disney Plus and many more. "

2021. júl. 23. 21:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen a válaszokat. Mint már fentebb is említettem nem vagyok otthon a témában. Nem szoktam sorozatokat, filmeket nézni. Mindössze azért érdekelt, mert ezt nagyon akarom látni.
2021. júl. 23. 21:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Online sorozatos oldal, ami ingyenesen, az a Sorozatbarát és a Dmdamedia pl:)
2021. júl. 23. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!