Hogyan tudok ncore-ra regisztrálni?
Figyelt kérdés
Vagy esetleg tudtok más olyan oldalt, ahonnan ingyen le tudok tölteni filmeket? Előre is köszönöm!2021. febr. 8. 15:02
1/10 anonim válasza:
Úgy hogy egy ismerősöd küld meghívót rá.
2/10 anonim válasza:
Csak úgy tudsz, ha egy ismerősöd aki fent van meghív. Minden más kamu, ellopják az adataid és/vagy a pénzed.
3/10 anonim válasza:
Filmekre ott vannak az online nézős oldalak. Csak 2 böngészőkiegészítő kell: egy reklámblokkoló (az előugró ablakok miatt) és egy videó letöltő.
4/10 anonim válasza:
Amúgy rengeteg torrent oldal van, van ahol időszakosan meghívó nélkül is lehet regisztrálni. Nyilván azokon nincs fent annyi minden, de a semminél több.
5/10 anonim válasza:
Ztrackerre állandóan free rég van, ha érdekel, Diablora meg Majomparádéra lehet regisztrálni sms-sel is, ha nem lenne ismerősöd, aki meg tudná hívni. nCore-ra nagyon nehéz bejutni.
De megpróbálkozhatsz Facebookon meghívó cserélgetős csoportokban is, hátha valaki ad:)
6/10 anonim válasza:
Én pont ma küldtem ki az utolsó meghívóm, karácsony óta akinek tudtam küldtem itt a karácsonyi játékból, meg előtte gyúlt pontokból volt közel 20 darab, kövim sajna kb egy hónap múlva lesz.
Addig próbáld meg a Carphatianst meg a Hutorrent-et.
7/10 anonim válasza:
Meghívásos alapon megy az nCore még mindig :)
8/10 Asderman:- válasza:
Én aki diablot vett amúgy csak meghívós az ncore
9/10 anonim válasza:
Nem tudom van-e bárkinek még meghívója
De ha igen
Kérlek engem is dobjatok meg vele
10/10 anonim válasza:
Sziasztok,
ha lenne valakinek ncore meghívója akkor paypallen keresztül is megköszöném ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!