Ilyen harmadik részre számítottatok a Fear Street trilógiával kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Engem meglepett a csavar a "boszorkánnyal" kapcsolatban.2021. júl. 18. 23:05
11/11 anonim válasza:
en jobban orultem volna ha a boszorkany a gonosz es nem derul ki hogy artatlan. Teljesen kiallok az lmbtq kozosseg mellett de szerintem tulzas volt es ertelmetlen hogy az utolso reszbe berakjak hogy azert bunos mert lannyal csokolozott szerintem egyaltalan nem illett oda es szerintem valami remisztobb/betegebb utolso resz kellett volna raadasul nekem a masodik resz a kedvencem es fokepp ziggy es nick szala az hogy milyen aranyosak voltak egyutt engem az nagyon megfogott es csalodtam amikor kiderult hogy nick egy fasz:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!