Ilyen harmadik részre számítottatok a Fear Street trilógiával kapcsolatban?
Hm...engem nem annyira. Rengeteg horrorfilmből merített és a seriff egy az egyben Dewey volt a Sikolyból, még bicegett is, mert korábban a gyilkos megtámadta. Eleve a Sikolyban gyanús, de ott végül nem ő gyilkos, viszont itt számítottam hasonló csavarra.
Már csak azért is, mert sajna eléggé érezhető volt, hogy a boszorkány ártatlan. Erről korábban írtam is ki kérdést, hogy remélem nem ez lesz a csavar, de sajnos ez lett. :(
Az egész sokkal érdekesebb és ijesztőbb volt a boszorkánnyal, mint egy random sátánimádóval. Az egész legenda körülötte. Egy picit csalódtam, mert a készítőknek esélyük volt egy új, ikonikus horror gonoszt teremteni (mint Micheal Myers vagy Freddy), de a seriffel sem volt semmi extra. Csak felajánlotta az áldozatot és annyi, az egész tök random, senki nem volt valójában a helyzet ura. :( A boszorkányos verzió esetében volt valaki, akitől tényleg félni lehet/kell. Jobban ki kellett volna dolgozni a seriffet vagy a boszorkány verziónál maradni. :(
Szóval én sajna számítottam rá és "imádkoztam", hogy csak ne ez legyen.
Ennek ellenére nem bántam meg, hogy megnéztem, mert voltak emlékezetes pillanatai, de az egésznek nem igazán volt csúcspontja.
A másik két részhez mértem ráadásul a finálé vérszegény volt. Még bőven nyírhattak volna ki szereplőket.
1: Szerintem is többen meghallhattak volna. Az első rész még merész volt ilyen szempontból, kiírt olyan karaktereket is, akik más filmben túlélték volna. De a death toll részről részre csökkent, igaz a másodikban meghaltak még páran, de egyik sem igazán fontos karakter, csak random cserkészek.
Nem számítottam erre, de nem is volt semmi jele ennek az előző részekben, nem építette fel úgy a misztikumot, mint mondjuk egy thriller, ezért nem is nagyon lehetett gyanakodni senkire. Ezt hiányoltam még, mert így olyan, mintha a készítők akartak volna egy nagyon ütős fordulatot, csak éppenséggel nincs mögötte elég "anyag". Ennyi erővel bárki lehetett volna.
Valószínű. Ha a Halálos iramban 9 résznél jár, az MCU meg huszonvalamennyi filmnél, akkor ebből miért is ne lehetne folytatás vagy univerzum? :D
Egyelőre még nincs bejelentve semmi mondjuk, gondolom a nézettségi statisztikán is fog múlni.
Nem csak a boszorkány a könyvek egyetlen gonosza, ő csak a pomponos könyvekben az ellenség. Viszont van sok egyéb más sztori is a könyves univerzumban, amit feldolgozhatnak. Vannak ott pl. vérfarkasok vagy Carriehez hasonló telekinetikus képességgel bíró csaj.
Egyáltalán nem biztos, hogy a boszorkányos sztorit folytatják. De mivel a könyv talán felbukkan, ezért a vérfarkasok esélyesebbek. Aztán ki tudja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!